İnsignia passatı geçti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesajların kimin tarafından silindiği ve nedeni zaten açıklanıyor bunu siz de görebilirsiniz mesajların benim tarafımdan silindiği orda belirtiliyor..

mesajların kimin tarafından silindiği ve nedeni zaten açıklanıyor bunu siz de görebilirsiniz mesajların benim tarafımdan silindiği orda belirtiliyor..
O halde dragon yöneticimizle tekrar okursanız sadece benim mesajlarımın içeriğini değil konunun neden bu noktaya geldiğini ve forum kurallarından alıntı yaptığım bölümü neden yazdığımı daha iyi anlayacaksınız.
Burası amatör paylaşım sittesi değilmidir.kimse kendini hakim, yargıç,bilirkişi falan sanmasın.lütfen sildiklerinizi inceleyiniz.

burada kendiniz sildiğinizi yazmışsınız.siz silmediyseniz bir başkası silmiş demekki.madem silinenleri görebiliyorsunuz yeniden inceleyiniz.

Ben sildim yazmadım ve size sordum bu konuda mı mesajınız silindi diye.Cevabınız bu mu yani?

Ayrıca özel mesajla sorunu halletmeye çalışıyorduk sizinle,neden foruma yazmaya başladınız yine anlayamadım.Art niyetli olduğunuzu düşünmeye başladım

Mademki amacınız konuyu yumuşatmak vedebirbirimizi kırmadan devam etmemizdi ise;"devam edicek birşey kalmadı her açtığımız konunun sonu böyle oluyor inanın sitede paylaşım yapasım yok yazık o kadar çok bilgili insanı kaçırıyorsunuz" bu cümlenin muhatabının ve cümlenin kime yazıldığının sorgusunu kim yapıyor acaba.burada bir alay ve kışkırtma yokmu sayın adil yöneticimiz?ben buna kim kimi nedenkaçırmış diye cevap verince kuralları ihlal edip huzurmu kaçırmış oldu acaba???

bu cümlenin muhattabı benim gördünüz gibi yukarıda benim mesajım var bana yazılmış bir mesaj. Bu mesaj bana yazıldığı için de sadece bir eleştiridir. Kimseyi küçük düşürmek alay etmek yada kışkırtmak gibi bir anlam göremiyorum ben burda.

Ben sildim yazmadım ve size sordum bu konuda mı mesajınız silindi diye.Cevabınız bu mu yani?

Ayrıca özel mesajla sorunu halletmeye çalışıyorduk sizinle,neden foruma yazmaya başladınız yine anlayamadım.Art niyetli olduğunuzu düşünmeye başladım
özel mesajınız ulaşmadı.burdan sorunu çözemeyeceğim için özellikle ben özel mesaj atmayı tercih ettim.art niyet aramak sizin niyetinizle ilgili.amacım özelden konuşmak olmasa önce ben yazmadım öyle değilmi?üstelik hem size hemde hagi yöneticiye yazdım ama ikinizdende cvp gelmedi.

O halde dragon yöneticimizle tekrar okursanız sadece benim mesajlarımın içeriğini değil konunun neden bu noktaya geldiğini ve forum kurallarından alıntı yaptığım bölümü neden yazdığımı daha iyi anlayacaksınız.
Burası amatör paylaşım sittesi değilmidir.kimse kendini hakim, yargıç,bilirkişi falan sanmasın.lütfen sildiklerinizi inceleyiniz.

Bu konuya müdahil olmamak için uzunca bir zamandır çaba sarfettim.Burası,Opel Türkiye'nin desteğini alabilecek kadar popüler olmuş,kurulduğu günden bu yana üyelerine pek çok bilgi edinme fırsatı sunmuş,ciddi ve seviyeli bir paylaşım platformudur.Bu kadar emek sarfedilmiş,bir bebek gibi büyütülmüş bu forumu "Amatör bir paylaşım sitesi" şeklinde küçük görmeye ne üyelerin ne moderatörlerin hakkı kesinlikle yoktur.Haklısınız biz burada ne yargıcız,ne de hakimiz.Ama bu sitede yönetici olarak elimizde bulunan yetkiler dahilinde gereken herşeyi yapma sorumluluğu olan kişileriz.
Saygılarımla..

Bu konuya müdahil olmamak için uzunca bir zamandır çaba sarfettim.Burası,Opel Türkiye'nin desteğini alabilecek kadar popüler olmuş,kurulduğu günden bu yana üyelerine pek çok bilgi edinme fırsatı sunmuş,ciddi ve seviyeli bir paylaşım platformudur.Bu kadar emek sarfedilmiş,bir bebek gibi büyütülmüş bu forumu "Amatör bir paylaşım sitesi" şeklinde küçük görmeye ne üyelerin ne moderatörlerin hakkı kesinlikle yoktur.Haklısınız biz burada ne yargıcız,ne de hakimiz.Ama bu sitede yönetici olarak elimizde bulunan yetkiler dahilinde gereken herşeyi yapma sorumluluğu olan kişileriz.
Saygılarımla..
Buradaki Amatör kelimesi benim şahsi ifadem değil, forum kurallarının içerisinde yazılı bulunan kendi ifadesidir.bilgilerinize arz olunur.
Saygılarımla.

zaten kimsenin yazdığı mesajları zevk olsun diye silmiyoruz konuyu geçici bir süre kapatmamız da zaten mesajların incelenmesi amaçlıydı mesajlarınız incelendi ve silinmesini gerekli gördüğüm mesajları silerek konuyu yeniden açtım. Ayrıca gönderdim dediğiniz pm bana ulaşmadı..

zaten kimsenin yazdığı mesajları zevk olsun diye silmiyoruz konuyu geçici bir süre kapatmamız da zaten mesajların incelenmesi amaçlıydı mesajlarınız incelendi ve silinmesini gerekli gördüğüm mesajları silerek konuyu yeniden açtım. Ayrıca gönderdim dediğiniz pm bana ulaşmadı..
Dragondan önce size gönderdim.cvp gelmeyince aşağı yukarı aynı mesajı dragona gönderdim.yalnız size ana sayfadaki sağda yetkili böölümdeki nikinizden yazdım yani şuanda forumda olanların yanındaki moderatörler içerisindeki nikinizin üzerini tıklatıp.ordan mesaj ulaşmıyorsa onu bimiyorum.

Buradaki Amatör kelimesi benim şahsi ifadem değil, forum kurallarının içerisinde yazılı bulunan kendi ifadesidir.bilgilerinize arz olunur.
Saygılarımla.

Tam beklediğim cevaptı,bu konudaki fikrimi mesajı yeni baştan yazmamak için eklemedim az önce.Eğer Forum kendisini böyle ifade ediyorsa bu Yeliz Hanımla görüşülüp düzeltilebilecek bir Vizyon ifadesidir ki uygulamalarımız çoktan bu görüşün aşıldığını göstermektedir.
Ancak sizin burayı bir amatör paylaşım sitesi olarak değerlendirmeniz ve moderatörlerin ciddiyetine bakış açınız çok daha farklı,sanki umursamaz bir tavırda olarak görünüyor.

Saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri