Forum kurallarındaki ifadelerin eksikliklerinden dolayı yada yanlışlıklarını benim kabahatimmiş gibi ifade etmeyin lütfen.Ancak bana göre zaten profpsyonelce yapılan bir paylaşım şeklide olamaz.forumların ruhu herzaman amatördür ve öyle kaldığı sürece forum olur.diğer türlü olursa zaten ticari kaygı girer işin içne.profosyenellik maddiyatı barındırır bünyesinde.her yardım karşılığı v.s v.s....Tam beklediğim cevaptı,bu konudaki fikrimi mesajı yeni baştan yazmamak için eklemedim az önce.Eğer Forum kendisini böyle ifade ediyorsa bu Yeliz Hanımla görüşülüp düzeltilebilecek bir Vizyon ifadesidir ki uygulamalarımız çoktan bu görüşün aşıldığını göstermektedir.
Ancak sizin burayı bir amatör paylaşım sitesi olarak değerlendirmeniz ve moderatörlerin ciddiyetine bakış açınız çok daha farklı,sanki umursamaz bir tavırda olarak görünüyor.
Saygılarımla..
Moderatör arkadaşlarla konuyu enine boyuna konuşmak demokratik bir haktır ve biz bunu yapıyoruz.biliyorsunuzki demokrasilerde gerçekler fikir tartışmalarından doğarlar.kimseyi ciddiye almadığım yada umursamadığım yaklaşımı doğru değildir.halende kendileriyle yazışıyoruz.bilginize,