İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birkaç resimde benden olsun 3 hafta oluyor görmeye gideli aracı , izmir kavuklarda sergileniyor Insignia 2 ay olucak neredeyse , Insignia 2.0 CDTİ 130hp Cosmo Active Select şanzıman ve metalik renk var toplam şöyle söyleyeyim : Insignia 2.0 CDTİ Cosmo 76bintl + Active Select 4500tl + metalik renk 1000tl toplam 81bin500tl yapıyor kısaca damgasıdır vergisidir derken araç tam tamına 83bin ytl yapıyor arkadaşlar , aracı görmeye gittiğimde telim yanımdaydı onla çektim kalite düşük kusura bakmayım başlığı gördüm ekleyeyim dedim
31122008033sf9.jpg

31122008034ml4.jpg

31122008035bc7.jpg

jantlar 18 inç ve standart 245/45/18 18 inç olmasına rağmen küçük duruyor araç okadar heybetliki görmeden anlamanız mümkün değil
31122008036oj7.jpg

31122008037yl3.jpg

31122008038wu4.jpg

31122008039gw0.jpg

31122008041zv8.jpg

31122008040tq2.jpg

31122008042ox2.jpg

31122008043da3.jpg

31122008045yr7.jpg

31122008048qx1.jpg

31122008049fi6.jpg

31122008052zd7.jpg

31122008051gq2.jpg

gelelim araç hakkında yorumlarıma beklediğim gibi bi araç çıktımı emin değilim belkide renkli ekranın olmayışı biraz etkiledi ama şunu anlamadım 83bin ytl gibi ciddi bi para yapan bi araca neden 2500ytllik (cosmo donanımda navi+dvd paketi opsiyon fiyatı (navide renkli ekran geliyor)) opsiyonu koymazlar sonuçta tanıtım aracı yani
neyse aracın koltukları inanılmaz rahat resmen sarıp sarmalıyor galeriye ilk girdiğimde araç çalışır vaziyetteydi galerilerin düzenli çalıştırdığı zamana denk gelmişim hemen yapıştım tabi kimselerde yok oh dedim rahat rahat elleyebilirim :D çalışma sesi yok denebilir dışarıdan içinden ztn ses yok izolasyon çok başarılı diyebilirim çünkü gaz vermeme rağmen tık ses gelmiyor çok hoşuma gitti direksiyon tutma hissi derinin kalitesi apayrı bi duygu daha öncede antarada hissetmiştim yoğun şekilde aracın heryerinden kalite akıyor tek bir yerde kusur bulmanız mümkün değil örnek vermek gerekirse daha önce mondeo ilk çıktı gittim incelemeye aracın içi tam rezalet iç kısımda kalan kapı fitillerinde boyuna kesik izleri sanki fitil üretim hatalı gibi baktım hepsi öyle çok kötü duruyor yapışkan akmış bazı yerlerden vs. çok kötüydü passattada plastik kalitesi bariz düşük , insignia bu konularda çok ama çok başarılı konsol çok güzel renkli ekran yoktu ama yinede mükemmeldi klima kontrolleri müzik sisteminin kullanımı vs. çok güzel ve kolay neyse bir süre sonra görevli geldi aracı stop etti ve anahtarı çekip aldı almasıyla birlikte koltuklar sıfır pozisyona harekete başladı ben tanımlanayaman duygular içindeyim :sorry: çok güzel elektrikli 8 yönlü ayarlanabilir olması çok hoş koltukların kontrolleride kolay bel destek ayarı ve koltukların havalandırmalı ısıtmalı ve ortopedik oluşu sayesinde koltukta otururken kesinlikle bi gariplik hissettirmiyor çok konforlu bagaj fazlasıyla büyük jantlar 18 olmalarına rağmen küçük göründü gözüme kesinlikle en az 19 şart 19 janta 1300ytl gibi 19 janta göre cüzi bir miktara sahip oluyorsunuz arka koltuklarda oturma hissi ilk bindiğinizde bir darlık hisse yaratsada aslında durum farklı çok ferah ve oturaklı bir arka kısım sizi sarıp sarmalıyor elektrikli perdelerin kullanımıda şahane şöyle birşey dikkatimi fazlasıyla çekti aracın hangi koltuğunda olursanız olur iç mekandaki çizgiler çok uyumlu gözünüze batan tek bir yer dahi yok kısaca Opel'i kutlamak gerek diğer markalara bakaraktan ciddi anlamda bir mercedese kafa tutacak seviyede bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim çünkü aracın heryerinden kalite resmen akıyor ya herkese iyi forumlar dilerim

kalıte yüksel tarafından tescil edilmis durumda

Ezgene senin baktığın bu araç Edition mu Cosmo mu çünkü Ankara'da da var aynı araç 2.0 CDTİ Cosmo extralarıyla 90 diyolar, Çektiği resimlerin içide cosmoya benziyo jantlar fln...

cosmolarda renkli ekran ve navi standart değil ekstra 2500tl karşılığı alıyorsunuz navigasyon olmayınca merkezi kumanda kısmıda olmuyor maalesef

samsun da bayide gördüm arabanın dıştan genel hatları güzel fakat arkadaşların dediği gibi sınıfının sınırlarını çizebilecek hatta bir üst sınıfın aracı değil ama derli, toplu bir araç yalnız üzerindeki fiat etiketi 88.000 TL bayağı yüksek bir değer ayrıca tek düğmeyle yapılan kontrol düğmesinin yerinde başka bir kontrol düğmesi vardı bana göre ön konsol aydınlatması da mükemmel.Arka oturma alanı ve baş mesafesi yeterli değil tasarımdan olsa gerek En önemlisi aracı test etme olanağı bulamadım avrupa daki araçların ilk bakım zamanı geldi ama bizde test edecek araç yok müşteriye verilen önemin gereği galiba...

arac genel olarak güzell...şahsen incelemedimm.ama 1.6 115 hp motoru bir türlü değiştirmedi opel..malüm ülkemiz yarısından fazlası memur ve işci adam kalkıpda 2,8 alamaz.en baz modelini alıcak 1,6 115 neden hala 115..bunu birtakım modifikasyonlarla 120 hp ye cıkartılabilir...opel bu işe artık bi el atsa hiç fena olmıyacak.

Geri