İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben araca fuarda ve topkapı odak da bindim kullanmadım.Araç çok güzel yapılmış işçiliğine denilecek birşey yok.

Fakat bu fiyatlar çok fazla...

bunu tüm insignia konularında vurgulayacağım :D:D

Sanırım yazdığın 20 mesajın 15 i insignianın pahalı olduğu üzerine :kop:

fiyat normal.. s40 1.6 50.000 lira donanımı insignianın yanından geçmez.. passat desen bence insignia daha güzel.. 1.6 olarak fiyat iyi ama ben sevmedim bu arabayı..

her şey donanım değildir bu gün volvoda ki kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi güvenlik ekipmanı mercedes bmw de bile yok zaten bunu bilen bunun bilinceki bir kesim bu araçları alıyor...

bu arada insignia nın ön farı bir yerden esinlenerek yapılmış gibi ....

(mercedes S 500 Stoplarına bakınız :) )

her şey donanım değildir bu gün volvoda ki kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi güvenlik ekipmanı mercedes bmw de bile yok zaten bunu bilen bunun bilinceki bir kesim bu araçları alıyor...

s40 berbat bir araç :D cidden s60ı süper ama..

insignia o fiyatlara çok normal.. benim sevmediğim beni iten şey araçta eksik bir nokta var sanki çok yassı yolda gördüm bi emanet duruyor.. sembol gibi :D

s40 berbat bir araç :D cidden s60ı süper ama..

insignia o fiyatlara çok normal.. benim sevmediğim beni iten şey araçta eksik bir nokta var sanki çok yassı yolda gördüm bi emanet duruyor.. sembol gibi :D

Hehe evet ya o yolda gördüğümüz hakkaten emanet duruyordu ama. Edition donanımlıydı sanırım ondan. Insignia alacaklar cosmonun altına inmesin bence yazık olur, emanet emanet gezerler :D

Hehe evet ya o yolda gördüğümüz hakkaten emanet duruyordu ama. Edition donanımlıydı sanırım ondan. Insignia alacaklar cosmonun altına inmesin bence yazık olur, emanet emanet gezerler :D

abi showroomda güzelde dışarda yanındaki arabalarla bakınca bi garip oldum ben :D böyle sanki sonradan bozan bişe oldu arabayı cosmoyuda görmek lazım tabi.. :rolleyes:

ben şahsen o fiyatlara çıkıldımı 1 - 2 yaşında çitamıda yükseltirim ne öyle insigniamış ne öyle passatmış bulaşmam bile

1 yaşında 3.16 -3.20
1 yaşında a4 1.6
Hatta bulabilsem alfa romeo 1591.9 jtd 16v bu araçda yılın en iyi arabası falan seçilmişdi harika bir araç..
Jaguar X type 2.0 diesel
Mercedes c kasa mercedes oldumu 3-4 yaşında e kasa bile makbulüm

55 bine çıkmışken biraz daha ıkınsam banka kredisi falan gider chrysel 300 C CRD alırım :D :D ama baya baya ıkınmam lazım :D :D :D :D

aklıma daha bir ton marka model geliyorda honda accord subaru legacy gibi onlar yukardakilerin yanında çok altlarda kalıyor..

CLK :D hakan biraz daha abartırsan maybach alcan yaw heheheh

yok yaw hocam yukardaki araçların fiyatları 50-60 bin arası sadece 300c CRD 1-2 yaşındaki sanırım 70 bin civarı olması lazım tek gücümüz ona yetmez ama insignia 72 bin miş cosmosu ben onu alıcağıma 300c CRD alırım cosmonot olurum :D:D:D:D tam erkek arabası mafya arabası :D:D:D

Geri