İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yaw hocam yukardaki araçların fiyatları 50-60 bin arası sadece 300c CRD 1-2 yaşındaki sanırım 70 bin civarı olması lazım tek gücümüz ona yetmez ama insignia 72 bin miş cosmosu ben onu alıcağıma 300c CRD alırım cosmonot olurum :D:D:D:D tam erkek arabası mafya arabası :D:D:D

bizim patronda e200komp. var onu fenaa tokatlamışar 300c ile bende alcam diyordu :D insigniayla gerçektende kıyaslanamaz o araç başka bir sınıfta..

insignia yı abartmamak gerek hele şükür hemfikir olan dostlar mesaj yazmış....

Az buz bir para değil....

a031229sam1024chrysler300c01nqa5.jpg

qyquzjsewei-chrysler-300c-crd-s1b-2.jpg

http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_acil_satilik-11WQQaXQQ11860360WQQpXQQdisplayitem

tabiki kıyaslanmaz mükemmel bir araba :D :D yolda görüyorum aşık aşık bakıyorum :D çıplak bir hatun yürüse ona bakmam arabaya bakarım o denli yani :D:D:D

Zaten ikinci ele girersek işin içinden çıkılmaz, ama çoğuda lafta kalır. Peki o kadar akıllıyız madem neden çoğunluk gidip uyduruk sıfır araçlara tonla para veriyor. Neden 2. el BMW Mercedes yada Audi almak yerine gidip sıfır Vectra, Astra, Corsa alınıyor. Bu sıfır araçları alanlar uzaydan mı geldi :) Durup düşünmek lazım, öyle lafla olmuyor bu işler, önce kendin alacaksın ondan sonra konuşacaksın...

Zaten ikinci ele girersek işin içinden çıkılmaz, ama çoğuda lafta kalır. Peki o kadar akıllıyız madem neden çoğunluk gidip uyduruk sıfır araçlara tonla para veriyor. Neden 2. el BMW Mercedes yada Audi almak yerine gidip sıfır Vectra, Astra, Corsa alınıyor. Bu sıfır araçları alanlar uzaydan mı geldi :) Durup düşünmek lazım, öyle lafla olmuyor bu işler, önce kendin alacaksın ondan sonra konuşacaksın...

Ailem yüzünden dostum :D:D

Yoksa ist. trafiğinde sıfır araba kullanmak harbi cesaret işi bence....

Bana kalsa Golf V alıcaktım Corsa yerine.

Baktım bizimkiler Golf için olmaz diyor.Corsa nın görünüşü fena değil dedim bunu aldım.1.2 motorla dolanıyoruz :(

nedenini söyliyim çünkü çoğu araç sahibi arabalarını banka kredisiyle alıyor ve fabrikalar anlaşmalı oldukları kampanyalar oluyor bunlardan faydalanıyor bankaların ikinci el banka kredilerine verdikleri faiz oranları çok yükzek o yüzden ikinci elde sıcak peşin para dönerken sıfır araçların çoğunluğu banka kredileri vadelendirilmelerle alınıyor nedeni budur...

gidip taksitle 12 ay sıfır faizle yada çok çok düşük bir faizle araba almak var
gidip bir hamlede sıcak parayı arabaya yatırmak var...

Ailem yüzünden dostum :D:D

Yoksa ist. trafiğinde sıfır araba kullanmak harbi cesaret işi bence....

Bana kalsa Golf V alıcaktım Corsa yerine.

Baktım bizimkiler Golf için olmaz diyor.Corsa nın görünüşü fena değil dedim bunu aldım.1.2 motorla dolanıyoruz :(

İşte herkesin kendine göre bir sebebi var, kiminin annesi, kiminin eşi, kiminin mahallesi vs. Dolayısıyla gerçekçi konuşmakta yarar var :) Yoksa lafta BMW - Mercedes alması kolay.. Hatta ben Corvette C5 ile takas düşünüyorum ama bizim otoparka girerken altı sürter diye düşünmekle yetiniyorum :D

Seneye Yeni Astra fiyatı uçuk olursa.3.20 Cİ almayı düşünüyorum mesela....

Gerçekçi konuşmalar yapıyorum..

Saygılar...

nedenini söyliyim çünkü çoğu araç sahibi arabalarını banka kredisiyle alıyor ve fabrikalar anlaşmalı oldukları kampanyalar oluyor bunlardan faydalanıyor bankaların ikinci el banka kredilerine verdikleri faiz oranları çok yükzek o yüzden ikinci elde sıcak peşin para dönerken sıfır araçların çoğunluğu banka kredileri vadelendirilmelerle alınıyor nedeni budur...

gidip taksitle 12 ay sıfır faizle yada çok çok düşük bir faizle araba almak var
gidip bir hamlede sıcak parayı arabaya yatırmak var...

Bunun yanında yüksek model kaygısı da olsa gerek. Arabayı alırken genelde binildiği zaman diliminden çok satılacağı günü düşünüyoruz. Asıl sorun bu bence..

Seneye Yeni Astra fiyatı uçuk olursa.3.20 Cİ almayı düşünüyorum mesela....

Gerçekçi konuşmalar yapıyorum..

Saygılar...

İnşallah alırsın, ama aklına şöyle düşünceler gelir de vazgeçersen şaşırma; " ya bu 2002 model, 8 yaşında araba. Ya motor isterse acaba yüksek modelli bişey mi alsam" :D

Geri