bugün gidip inceledim.cosmo modelde 18 jantlar ve daylight gerçekten şık.deri döşeme koltukların formu muhteşem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80binlik almaya gerek yok bence. 56bin civarı 1.6 180hp almak daha mantıklı..
Arka taraf banada çok dar geldi.Vectradan uzun olan aracın arka tarafı vectradan daha dar.Birde ağaç değilde paiyano lake konsol çok daha şık durur bu araçta.Birde şunu anlamıyorum 1.6 turbosu mayıs sonunda gelecekmiş yahu hemen niye getirmiyorsunuz?herkes tarafından övüp öüvüp bitirilemeyen insignia nedense benim söylenildiği kadar hoşuma gitmedi. 1- Direksiyonun şekli çok gıcık bir tip 3 kollu direksiyon ve sağ-sol tutacakları havaya doğru bakıyor.2- öyle heybetli geniş duran arabanın arka tarafı çok ama çok dar 3- ön tarafı, yan profilin ve arka tarafın inanılmaz gölgesinde kalmış.4 baktığım yaklaşık 80 bin ytlilik arabanın iç döşemeleri nedense renk ve görsellik açısından çok soğuktu...
İyi yönleri ise; güzel motor seçenekleri, kaliteli iç mekan malzemesi, güzel jantlar, yan taraftan duran dolgun görünüm...
Param olsa alır mıyım? hayır...
Arka tarafı hakikaten çok dar diz mesafesi çok az.O kadar uzun arabanın arka tarafı vectradan daha dar ilginç.herkes tarafından övüp öüvüp bitirilemeyen insignia nedense benim söylenildiği kadar hoşuma gitmedi. 1- Direksiyonun şekli çok gıcık bir tip 3 kollu direksiyon ve sağ-sol tutacakları havaya doğru bakıyor.2- öyle heybetli geniş duran arabanın arka tarafı çok ama çok dar 3- ön tarafı, yan profilin ve arka tarafın inanılmaz gölgesinde kalmış.4 baktığım yaklaşık 80 bin ytlilik arabanın iç döşemeleri nedense renk ve görsellik açısından çok soğuktu...
İyi yönleri ise; güzel motor seçenekleri, kaliteli iç mekan malzemesi, güzel jantlar, yan taraftan duran dolgun görünüm...
Param olsa alır mıyım? hayır...
illa o ahşap kaplamayı almak zorunda değilsiniz piyano lake opsiyonuda var ücretsiz tercih size kalmış