Insignia'daki hayal kirikliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün gidip inceledim.cosmo modelde 18 jantlar ve daylight gerçekten şık.deri döşeme koltukların formu muhteşem.

1.6 115 Hp Cosmo, neyime yetmeyecek:) 2-3 sene sonra müşterisi olacağım.

çok paralar tabi.ama 4x4 260 beygirlik verisyon gözkamaştırıcı.tam bir yol arabası olmuştur.opel sedanda 4 çeker konusunda neler yapmış ortaya çıkar zamanla.

var arkadaşım var.. 1.6 115 hp cosmo paket alırsan, açık renk iç döşeme ve kabo ağacı konsol kaplama std. zaten... dvd navi ve paket ile 56bin'e bu estetikte 18 jantlı bir araca sahip olabiliyorsun...

illa o ahşap kaplamayı almak zorunda değilsiniz piyano lake opsiyonuda var ücretsiz tercih size kalmış

herkes tarafından övüp öüvüp bitirilemeyen insignia nedense benim söylenildiği kadar hoşuma gitmedi. 1- Direksiyonun şekli çok gıcık bir tip 3 kollu direksiyon ve sağ-sol tutacakları havaya doğru bakıyor.2- öyle heybetli geniş duran arabanın arka tarafı çok ama çok dar 3- ön tarafı, yan profilin ve arka tarafın inanılmaz gölgesinde kalmış.4 baktığım yaklaşık 80 bin ytlilik arabanın iç döşemeleri nedense renk ve görsellik açısından çok soğuktu...

İyi yönleri ise; güzel motor seçenekleri, kaliteli iç mekan malzemesi, güzel jantlar, yan taraftan duran dolgun görünüm...

Param olsa alır mıyım? hayır...
Arka taraf banada çok dar geldi.Vectradan uzun olan aracın arka tarafı vectradan daha dar.Birde ağaç değilde paiyano lake konsol çok daha şık durur bu araçta.Birde şunu anlamıyorum 1.6 turbosu mayıs sonunda gelecekmiş yahu hemen niye getirmiyorsunuz?

Son düzenleme:
herkes tarafından övüp öüvüp bitirilemeyen insignia nedense benim söylenildiği kadar hoşuma gitmedi. 1- Direksiyonun şekli çok gıcık bir tip 3 kollu direksiyon ve sağ-sol tutacakları havaya doğru bakıyor.2- öyle heybetli geniş duran arabanın arka tarafı çok ama çok dar 3- ön tarafı, yan profilin ve arka tarafın inanılmaz gölgesinde kalmış.4 baktığım yaklaşık 80 bin ytlilik arabanın iç döşemeleri nedense renk ve görsellik açısından çok soğuktu...

İyi yönleri ise; güzel motor seçenekleri, kaliteli iç mekan malzemesi, güzel jantlar, yan taraftan duran dolgun görünüm...

Param olsa alır mıyım? hayır...
Arka tarafı hakikaten çok dar diz mesafesi çok az.O kadar uzun arabanın arka tarafı vectradan daha dar ilginç.

illa o ahşap kaplamayı almak zorunda değilsiniz piyano lake opsiyonuda var ücretsiz tercih size kalmış

yüksel cosmo donanımda piano lake alamıyorsun... sadece kabo..

edition koyu renk iç döşeme - rapid cool gri
edition açık renk iç döşeme - rapid warm kahve
sport - piano lake
cosmo - kabo ağacı

aralarında şu an için TR gelen modellerde kombinasyon seçeneği yok...

Geri