Insignia'daki hayal kirikliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sabit fikirli oda güzel canınız saolsun ne diyeyim :good:

turboda otomatik yok mu :(

Ya siz neyi tartışıyorsunuz anlamıyırum ki ? Her malın bir alıcısı vardır, az yada çok . Opel bu arabaya bu fiyatı istiyorsa demekki bir bildiği var ... Araba hele bir satışa çıksın caddelere düşsün insanlar kullansın test etsin sonra s40 la yok bilmemne ile kıyaslayın. Zaten s40 ne alaka anlamadım insignia ile aynı klasman bile değil fakat burda konu açılmış eleştiriler gören kişiler tarafından yapılmış bu tabiki çok güzel birşey ama kusura bakmayında bu arabaya bu paraaa ÇOOOOOOK die bağıran çağıran kişiler bu arabanın fiyatı 50 milyar olsa alabileceklermi ?Tabiki hayır , burdaki çoğu yorumun kedi-ciğer ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum daha bu gün arabayı inceledim tesedüf oldu ama gördüm bindim dokundum kalite desen kesinlikle tarz desen kesinlikle araba gerçekten araba. Kendim 0 2009 model full donanımlı ve aynı klasmanda başka premium sınıf bir araba kullanıyorum ve insignia kesinlikle bundan kalır yerde değil fakat insingnia 65 milyar benim arabam 65bin € ! Ve şaka yapmıyorum aracımı yeni almasaydın kesinlikle insignia alırdım . (Ayrıca ezgeneye katılıyorum herkes binmesin az ve öz olsun fiyatıda ona göre olsun çok daha güzel , insan en azından kendini biraz farklı hisseder.)

Ya siz neyi tartışıyorsunuz anlamıyırum ki ? Her malın bir alıcısı vardır, az yada çok . Opel bu arabaya bu fiyatı istiyorsa demekki bir bildiği var ... Araba hele bir satışa çıksın caddelere düşsün insanlar kullansın test etsin sonra s40 la yok bilmemne ile kıyaslayın. Zaten s40 ne alaka anlamadım insignia ile aynı klasman bile değil fakat burda konu açılmış eleştiriler gören kişiler tarafından yapılmış bu tabiki çok güzel birşey ama kusura bakmayında bu arabaya bu paraaa ÇOOOOOOK die bağıran çağıran kişiler bu arabanın fiyatı 50 milyar olsa alabileceklermi ?Tabiki hayır , burdaki çoğu yorumun kedi-ciğer ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum daha bu gün arabayı inceledim tesedüf oldu ama gördüm bindim dokundum kalite desen kesinlikle tarz desen kesinlikle araba gerçekten araba. Kendim 0 2009 model full donanımlı ve aynı klasmanda başka premium sınıf bir araba kullanıyorum ve insignia kesinlikle bundan kalır yerde değil fakat insingnia 65 milyar benim arabam 65bin € ! Ve şaka yapmıyorum aracımı yeni almasaydın kesinlikle insignia alırdım . (Ayrıca ezgeneye katılıyorum herkes binmesin az ve öz olsun fiyatıda ona göre olsun çok daha güzel , insan en azından kendini biraz farklı hisseder.)
;)

Astraya dandik derler,vectaraya hantal derlecorsaya ufak derler...
eee opel ne yapsın.Alın 2.0 dizel spor koltuk cosmo...Sonra s 40 kıyaslayın.Yada neyse,birkaç istisna hariç herkes insignia der..Kişi kastederek söylemiyorum.İnsignia kullanmadım ama vidasına kadar inceledim.İnsigniaya binmemiş adam bu kadar kötüleme hakkına sahip değil.Alın adam 130 milyarlık arabaya biniyor.Ve beğeniyorsa vardır elbet bişey.

Herkes alamasın kardeşim insignia...Parası olanda gitsin 2004-205 bmw alsın aynı klasmada 50-60 civarına alabiliyorsa audi merco alsın.

Ya son nokta konmus herhalde. Bencede parasi olan alir biner. Ama diyorum ya bence sinifinda 60000 TL civari bu kalite icin cooook ucuz. !.6 serisi icin soyledim tabiki. Ben yinede alip binemem belki ama bence fiyatlar uygun. Ancak bu kriz ortaminda satis rakamlarini arttirmak adina bence opel fiyatlarda duzenlemeye gider. Tabii bu sadece yorum.:D

bugün kısmet oldu. opel odak bayrampaşada inceledim. cosmo modeli idi. tek kelime harika bir araç. koltuğa bir otoruyorsnuz sanki uçaktasınız. mükemmel bir ön konsol. her şey kusursuz. çok eleştirilen direksiyon ve arka tasarım inanın resimlerden çok daha güzel duruyor. tek kötü yanını gördüm. arka koltuğa oturduğumda saçlarım tavana dokundu. boyum 1.85. bence o mesefa biraz daha yüksek olmalıydı.aracın her tarafına dikkalice baktım
kusur aradım ama gerçekten bulamadım. gerçekten harika bir araçmış

Geri