sabit fikirli oda güzel canınız saolsun ne diyeyim :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.6 turboda otomatik vites sunulmuyor ama 1.6 turbo cosmo 65 civarı olması gerek navili elbette1.6 turbo cosmo otomatik navi li kaç para?
Ya siz neyi tartışıyorsunuz anlamıyırum ki ? Her malın bir alıcısı vardır, az yada çok . Opel bu arabaya bu fiyatı istiyorsa demekki bir bildiği var ... Araba hele bir satışa çıksın caddelere düşsün insanlar kullansın test etsin sonra s40 la yok bilmemne ile kıyaslayın. Zaten s40 ne alaka anlamadım insignia ile aynı klasman bile değil fakat burda konu açılmış eleştiriler gören kişiler tarafından yapılmış bu tabiki çok güzel birşey ama kusura bakmayında bu arabaya bu paraaa ÇOOOOOOK die bağıran çağıran kişiler bu arabanın fiyatı 50 milyar olsa alabileceklermi ?Tabiki hayır , burdaki çoğu yorumun kedi-ciğer ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum daha bu gün arabayı inceledim tesedüf oldu ama gördüm bindim dokundum kalite desen kesinlikle tarz desen kesinlikle araba gerçekten araba. Kendim 0 2009 model full donanımlı ve aynı klasmanda başka premium sınıf bir araba kullanıyorum ve insignia kesinlikle bundan kalır yerde değil fakat insingnia 65 milyar benim arabam 65bin € ! Ve şaka yapmıyorum aracımı yeni almasaydın kesinlikle insignia alırdım . (Ayrıca ezgeneye katılıyorum herkes binmesin az ve öz olsun fiyatıda ona göre olsun çok daha güzel , insan en azından kendini biraz farklı hisseder.)