İrmscher Corsa C Projesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardesim bende de silverline modeli var corsanin su logosuz pajuru ariyorum ama nereden temin edecegimi bilemiyorum bu konuda bir bilgin olursa yardimci olursan sevinirim

ebay dan bulabilirsin

Son düzenleme:
irmy splitter im geldi :)

attachment.php

Ekli dosyalar

• DSC01393.webp
    DSC01393.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleme:
Konuya baktımda.. istediğinizi gerçekleştirmek için baya bir çaba sarfetmişsiniz :) ama sonunda değdi galiba.. hayırlı olsun...

hocam bunların aldığın fiyatları da yazma şansın var mı acaba?

Konuya baktımda.. istediğinizi gerçekleştirmek için baya bir çaba sarfetmişsiniz :) ama sonunda değdi galiba.. hayırlı olsun...

evet :) teşekkür ederim. gerçektende aylardır arıyorum bu parçaları şimdi spoileri bekliyorum bakalım o da gelecek

Bizimlede paylaşırmısın lütfen...

burak kardeşim almış olduğun ön karlıkla ilgili bizede bilgi vermeni rica ediyorum.Nerden nasıl aldın kaça geldi vb. gibi şimdiden bilgin için teşekkür ederim

burak kardeşim almış olduğun ön karlıkla ilgili bizede bilgi vermeni rica ediyorum.Nerden nasıl aldın kaça geldi vb. gibi şimdiden bilgin için teşekkür ederim

ingiltereden aldım. ebaydan. ama kargosu çok tutuyor ve satıcıların çoğu göndermiyor türkiyeye ab ülkesi olmadığından :(

arkadaşlar şehir dışından yeni geldim ve vaktim olmadığından daha boyatamadım. arabanın üzerinde bir iki deneme yaptım :)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• DSC01408.webp
    DSC01408.webp
    66.8 KB · Görüntüleme: 312
  • DSC01409.webp
    DSC01409.webp
    68.1 KB · Görüntüleme: 167