İrmscher Corsa C Projesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzun ve meşakatli bir iş yapmışsınız ama sonuç güzel
attachment.php

attachment.php

attachment.php

arkadaşlar hala şu spoiler i satın alamadım. ilk aldığım spoiler hatalı geldi. diğeri satmaktan sonra vazgeçip para iadesi yaptı. en son satın alma girişimimde ise gümrükten geçmedi tehlikeli madde kategorisine soktular. spoileri yapıştıracak madde yanıcı maddeymiş. hala proje yarım kaldı bir türlü bitmedi.

ön seat leon cupra r lipi satın aldım.

attachment.php

orjinal corsa c gsi - sri aynalar satın aldım ama daha gelmedi inşallah bir aksilik olmaz.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• dsc00121ji4.webp
    dsc00121ji4.webp
    15.4 KB · Görüntüleme: 175
  • pic00049nq.webp
    pic00049nq.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 170
  • 152189539.webp
    152189539.webp
    11.9 KB · Görüntüleme: 171
  • 152189507.webp
    152189507.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 175
maşallah araç güzel.. emeğinize sağlık.. jantlar orjinal mi ?

Cupra lipini taktıktan sonra foto varmı acaba? birde ebayda bu cupra lipinin corsaya göre üretilmiş olanı var, ondanmı almalı yoksa cupranın orjinali kolayca uyuyormu?

sağolun teşekkür ederim evet jantlar orj. 16lık astra h jantı 10 kollu.
aslında ben en başta corsa gsi-sri jant takmayı güşünüyordum.
hem fiyat hemde et sini geniş olması ve corsa daha çok yakıştığını düşündüğüm için taktım.
bu konuyu bakmanızı öneririm.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86096

o konuda ilk yorumu ben yazmışım :D

epeydir uzağım modifiye işlerinden, hatta hiç modifiyeyle uğraşmadan yeni araba alma taraftarıyım ama sizin fotoları görünce , tabiri caizse yine bitim kanlandı :D

Cupra lipini taktıktan sonra foto varmı acaba? birde ebayda bu cupra lipinin corsaya göre üretilmiş olanı var, ondanmı almalı yoksa cupranın orjinali kolayca uyuyormu?

daha şu an hiçbir parçamı monte ettirmedim. irmscher eksoz hariç
leon lipi uyuyor bildiğim kadarı ile takan arkadaşlar var bence ebaydan getirtip 30-40 sterlin kargo verme derim. ben ojinal tampon üzerine değil irmscher ek üzerine takacağım

attachment.php
[/QUOTE]

o konuda ilk yorumu ben yazmışım :D

epeydir uzağım modifiye işlerinden, hatta hiç modifiyeyle uğraşmadan yeni araba alma taraftarıyım ama sizin fotoları görünce , tabiri caizse yine bitim kanlandı :D

evet ilk yorum senden gelmiş teşekkür ederim :)
valla dediğiniz gibiyse ne mutlu benim için
çok sevindim :)

ön irmy ek, irmy marşpiyel, irmy eksoz, gsi-sri(irmy) aynalar ah işte bir irmy spoiler kaldı birde o alsa hepsini taktıracağım :(
işte o zaman görmeni isterim.

İrmscher ayna varmı peki sizde, var ise nerden temin ettiniz? :)

Geri