İrmscher Corsa C Projesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cupra lipini taktıktan sonra foto varmı acaba? birde ebayda bu cupra lipinin corsaya göre üretilmiş olanı var, ondanmı almalı yoksa cupranın orjinali kolayca uyuyormu?
orjinal cupra lipi direk uyuyor diye biliyorum. yukarda sarı corsa resmi var. o sanırım cupra lipi.

Adaş yükselden duymuştum çalışmalarını kolay gelsin Güzel olacak bitince..
Cupra lip seat servislerinden bulabilirsin 80 tl civarıydı 2 sene önce şimdi nedir durum bilmiyorum..

bence 140 TL cupra vereceğime laguna lipi alırım daha iyi. hem yere daha yakın duruyor laguna lipi :) sadece bir fikir.

Son düzenleme:
Adaş yükselden duymuştum çalışmalarını kolay gelsin Güzel olacak bitince..
Cupra lip seat servislerinden bulabilirsin 80 tl civarıydı 2 sene önce şimdi nedir durum bilmiyorum..

evet yüksel katkısı büyük bu konuda. benim irmy eksoz yüksel'indi. benim lip şu an yükselde :) servisten 100 tl ye satın aldık

bence 140 TL cupra vereceğime laguna lipi alırım daha iyi. hem yere daha yakın duruyor laguna lipi :) sadece bir fikir.

irmscher ekin altına laguna lipi olmaz bence çok uzun olur. orjinal tampon olsa dediğiniz gibi ama ben irmy ön ek taktım. :)

şimdi bana bir iş daha çıktı gsi aynalar ingiltereden geldiği için iç aynalarının kör nokta merceği ters tarafta :( sağ tarafta
acaba iç aynalarını nasıl bulabilirim?
özellikle de yan sanayisini

şimdi bana bir iş daha çıktı gsi aynalar ingiltereden geldiği için iç aynalarının kör nokta merceği ters tarafta :( sağ tarafta
acaba iç aynalarını nasıl bulabilirim?
özellikle de yan sanayisini

Hazır iç ayna bulamazsan eğer en kötü ihtimalle oto camcılarda hazır bombeli aynalar var, kalıp çıkartıp senin aynaya göre keserler, ama bu ayna modeli Bmwlerde felanda kullanıldığından bulabilirsin aslında.

Geri