irmscher ekin altına laguna lipi olmaz bence çok uzun olur. orjinal tampon olsa dediğiniz gibi ama ben irmy ön ek taktım.
hmm. ben bunu düşünmemiştim. hep orjinal tamponu düşünmüştüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irmscher ekin altına laguna lipi olmaz bence çok uzun olur. orjinal tampon olsa dediğiniz gibi ama ben irmy ön ek taktım.
hmm. ben bunu düşünmemiştim. hep orjinal tamponu düşünmüştüm.
Astra H kasaların makyajlı tamponlu olanları var, 2008 sonrası sanırım, onların lipi çok hoş, takılı olan aracın fotoğrafını bulabilirsem eklerim hocam.makyajlı kasa dediğiniz hangisi?
eyvallah sağolasın.Astra H kasaların makyajlı tamponlu olanları var, 2008 sonrası sanırım, onların lipi çok hoş, takılı olan aracın fotoğrafını bulabilirsem eklerim hocam.
biraz bekleyelim bakalım bir şekilde ayna işini halledeceğiz.Hazır iç ayna bulamazsan eğer en kötü ihtimalle oto camcılarda hazır bombeli aynalar var, kalıp çıkartıp senin aynaya göre keserler, ama bu ayna modeli Bmwlerde felanda kullanıldığından bulabilirsin aslında.
hmm. ben bunu düşünmemiştim. hep orjinal
tamponu düşünmüştüm.
benim düşüncem irmy ön tampon altı ek yerine, sadece irmy ön panjur daha hoş dururdu. çünkü irmy ön tampon altı ek aracın tampon hatlarını olduğundan fazla keskinleştiriyor kaldıki ona birde cupra ön lip taktımmı tam bir facia olur malum corsa c lerde yuvarlak hatlara sahip bir araç haliylede araç üzerinde pekte orjinal bir görünüm sağlamıyor(benim düşüncem).tabikide herkezin zevki farklıdır.
Tebrikler....... Ben çoktan hepsini kırmıştım sinirden
Sabır ve azminiz çok güzel...