Irmscher Model Panjur

Normalde irmscher panjurda eski panjurun kenarları kesilerek irmscher kenarlardan solüsyon ile yapıştırılıyorda arkadaş onu kastetmiş ;)

Ama benimde gördüğüm kadarı ile bunda öyle bir sorun yok sanırım.

bence güvenilir ama takmadan bir şey söyleyemem ancak takan bir arkadaş çıkarsa onun söylemesi lazım.......

Normalde irmscher panjurda eski panjurun kenarları kesilerek irmscher kenarlardan solüsyon ile yapıştırılıyorda arkadaş onu kastetmiş ;)

Ama benimde gördüğüm kadarı ile bunda öyle bir sorun yok sanırım.
benım anlatmak ıstedıgm buydu orjınalınde kesılıyormus vs. fakat dun bu panjuru elıme aldıgımda dıgerını kesıp yapıstırarak olmıycagını dusundum dedıgnız gıbı vıda yerlerı vs vardı . eger kesmeden oluyorsa ben hemen taktırcam cunku ..

Alan arkadaş olursa bolcaaaa fotograf istiyoruz baştan söyleyeyim bende beklemedeyım çünkü :)

Yasin takarsan foto cek ve mutlaka ekle bende takıpteyım cunku gercı baska alıcaklarım var ama bu panjur guzel gibi.

Yasin takarsan foto cek ve mutlaka ekle bende takıpteyım cunku gercı baska alıcaklarım var ama bu panjur guzel gibi.
yaaa dedıgım gbı orjınalının aynısı fakat cızgıler bıras kalındı o kadar adam daha hıc takmams yenı geldı dedı bende baska arabaladım o sırda deneyemedım okul flan var ugrasamıyom bende bırının takmasını beklıyorum sızn gıbı acıkcasıı :)=

İlk Mesajdaki Site Çok Yakın Tanıdığım Bir Abimin Sitesidir ... Kendisinin Sattığı Ürünler Çok Kalitelidir Tavsiye Ederim ...

Geri