Irmscher Model Panjur

İlk Mesajdaki Site Çok Yakın Tanıdığım Bir Abimin Sitesidir ... Kendisinin Sattığı Ürünler Çok Kalitelidir Tavsiye Ederim ...
teşşkurler zten bır cok yer getrmeye baslamıs fakat bırde nasıl takıldıgını ogrensenız bıze anlatsanız cok daha verımlı olur cok sagolun yınede

ebay da da var arkadaslar bir göz atin..

6320032_gallerie.jpg

Son düzenleme:
kenk bu arada panjur hayirli olsun ön karlıkta cok iyi durmuş.benim arabada olsaydı o gün bana yamuk yapmasaydın dahada güzel olucaktı :D .......

anadolu yakasında nerde yaparız takma işlemini ? adam gibi yapan , araca veya parçaya zarar vermeyen bi yer arıyorum. Bir de fiyat öğrenmek lazım

eşek yüküyle para verip orjinalini aldım :D
kendim montajladım.bu üründe aynı şekilde montajlanıyordur büyük ihtimal.
eski orjinal panjur tamponla birleşik bir parça.yani kesmek gerekiyor.bir daha da orjinaline dönemiyorsunuz.
önce nikelajlı opel arması bulunan parça sökülüyor.daha sonra altta kalan plastik kollar kesiliyor kıl testereyle.sonra çapaklar alınıyor ve yeni panjur yapıştırılıyor.
ama görüntü 10 numara oluyor tavsiye ederim.

Eşek yüküyle para verip orjinalini aldım.keşke acele etmesetdiniz diyecem ama orjineli gene orjinaldir....

Anadolu yakasında elif tuningten alıp monyajıda orda yaptırabilirsiniz.
Montaj dahil 190 lira.
Orjinal panjur kesilip bu yapıştırılıyor ve vidalanıyor tampona.
İsterseniz yine aynı yapıştırma ve vidalama tekniği ile orjinale dönüş olabilir.

Evginim biliyorsun durumları, şimdi böyle deyip üzme beni :(

Geri