ısde resımlı plakalık ıptalı

Elinize, emeğinize sağlık çok şık durmuş. Ben kenarlarını da kestirdim, beyaz arabada güzel durdu bence. Bu yazı kalınlaştırma işi ile ilgili ayrıntı verebilirseniz memnun olurum. Ben de uzun süredir bu konuya kafa yoruyorum çünkü

o tineri sakın ola plaka yuzeyıı degdırmeyınız ordakı malzeme farklı bırsey fosforu kalktımı cok kotu duruyor

onu nasıl kalınlaştırıyorsunuz. acaba plakanın yazılar harıc komplesını kapatıp yazılara sıyah sprey boya mı sıkmalı..
çıkmaz kalemler var onlarla çok kolay kendiniz yapabilirsiniz
harflerin kabartma yerlerinin kenarları beyaz,o kenarı kalemle boyayınca güzel oluyor.
ben yaptım 1 yılı geçti daha silinmedi...

Elinize, emeğinize sağlık çok şık durmuş. Ben kenarlarını da kestirdim, beyaz arabada güzel durdu bence. Bu yazı kalınlaştırma işi ile ilgili ayrıntı verebilirseniz memnun olurum. Ben de uzun süredir bu konuya kafa yoruyorum çünkü

onu sanayide farklı plaka üzerine damgasız olarak basıyorlar diye biliyorum!

ayrıca bende kestim kesme dahil hepsini kendim yaptım! plaka küçüldü ama araba küçük olduğundan pek sırıtmadı :D

Kesmek biraz sıradışı tabi ama kesmedende çok güzel olmuş elinize sağlık resimler güzel olmuş.
Harf rakam kalınlaştırma işine gelince bazı arkadaşlar yazmıştı formda çıkmayan kalemler var onunla kendiniz yapabilirsiniz bu konu biraz zor kaydırmamak gerekiyor.

bence kesildiği zman çok kötü duruyor plaka en iyisi sentetik tinerle çıkarmak siyah çerçeveyi ,ben boyamak yerine üstüne siyah parlak bantlar oluyor 10 cm genişliğinde ondan yapıştırdım sonra falçatayla harfin etrafından kestim hem orjinali bozulmuyor hem hem daha parlak gözüküyor hemde harflere kendiniz şekil verebiliyorsunuz

Yapıştırma plaka ufak bir kaza anında yamulduğunda veya yerinden çıkarmanız gerektiğinde (tampon değiştirme boyama vs. durumlarında )bozuluyor bu yüzden yeniden bastırmak zorunda kalabilirsiniz.
Ama bana sorarsanız benim plakada yapıştırma :D

Elinize sağlık, en popüler uygulama bence şu an için...Öndeki plakada sağ üst köşeyi neden vidaladınız acaba ?

Geri