ısde resımlı plakalık ıptalı

çıkmaz kalemler var onlarla çok kolay kendiniz yapabilirsiniz
harflerin kabartma yerlerinin kenarları beyaz,o kenarı kalemle boyayınca güzel oluyor.
ben yaptım 1 yılı geçti daha silinmedi...

bunlara hiç gerek yok. Yazıların üstünü siyah bantla kapatarak yerler var. daha güzel duruyo onlar.

güzel olmuş emegine saglık

yıkamacıya gittim kenarındaki çizgiye yakın markaj tanzikli su sıktı, tertemiz oldu. arasına sünger koyup saç vidasıyla sabitledim. süper oldu. buda ayrı bir teknik. sünger aradaki zangırdamayı alır. ama zamanla sünger yıprana bilir. yenilersiniz.

güzel olmuş da o bant bir süre sonra işlevini yitirmez dimi??suya dayanıklımı??

arkadaslar bu arada polis uyarıyo gece beni durdurdu fırca attı. el feneri ile eğilip plakalar bakarken cok komik duruyo:)

Son düzenleme:
güzel olmuş da o bant bir süre sonra işlevini yitirmez dimi??suya dayanıklımı??

bende bantladım hatta gittim aksesuarcıya yaptırdım sağlam olsun die 3 gün yağmurda dolaştım kenarlardan hafif açtı sonra azcık asıldım elimde kaldı plakalar :)

En güzeli benim gibi 2 tane akıllı vida atın altınada düz durması için çift taraflı bant yapabilirsiniz

tiner silmedi benim plakanın kenarı naptım ne ettim acaba sentetik yerine başka bişeymi aldım:(

bide o banttan bende kullanmıstım daha sonra tesca mı ne öle bi marka var onuda denedim bundan daha iyi sonuc aldm

Geri