ısde resımlı plakalık ıptalı

Elinize sağlık, en popüler uygulama bence şu an için...Öndeki plakada sağ üst köşeyi neden vidaladınız acaba ?

Güvenlik önlemi sanırsam :D

güzel olmuş bu arada güle güle kullan.Aynı uygulamayı bende yapmıştım.Yalnız selülozik tiner tavsiye etmişlerdi, boya çok daha kolay siliniyor.bilginiz olsun.Benim plakamda çift taraflı bantla duruyor, 2 yıldır yaz kış kullandım, 20 bin km yaptım bişey olmadı, gayet güvenli.Acaba düşermi diye endişe edenler için yazdım.

arkadaslar kalınlastırma ısını ben degıl tabelacı arkadasım yaptı sabah ona verdım ogleden sonra aldım nasıl yaprı bılmıyorum ben kalınlastır dedım o kalınlastırdı sızın ıcın nasıl yapmıs neyle yapmıs ogrenırım

Çok da önemli değil önde olduğu için ama hem araçta hemde plakada bi delik açılmış oldu. Sağlık olsun ne olacak...3M'e de güvenemediysen artık, millet markasız bantlarla çıkıyor :D

ses sıstemınden dolayı dıngır dıngır oynayan plakadan eser kalmadı

Evet ya eski aracımınkide plakalıklı idi, bagaj kapatınca falan ses yapıyordu sinir oluyodum. En iyisini yaptın..

o cıkmayan kalem asetatlı kalem okarak gecıyor bu ara gercekten guzel olmus app yaptırp hem bı dunya masraf edeceksın hemde kose bucak polıs gordukce kacacaksın en ıyısı bu bence:D

guncel

Geri