İstanbul - Antalya

Uykunu al, yollarda dikkat et yeter

hayırlı yolculuklar vectra le yolun nasıl bittiğini anlamayacaksın dönüşte yakıt bilgilerini ve aracın hakkındaki bilgileri isterizz

Yorumlarını paylaşan bütün arkadaşlara tşk. ederim.
16 yıl şahin kullandıktan sonra bu araba beni büyüledi.
Bildiğim kadarı ile gece radar durdurmaları olmuyor bu yüzden gece yolculuğu yapacagım.
Tekirdag çerkezköydeyim buradan istanbul-adapazarı-afyon- burdur- antalya yol güzergahım . toplamda sanırım 900 km ye yakın mesafede Antalya .
Yollarda büyük değişiklikler olmadı ise 865 km olması lazım Antalya konyaaltı-çerkezköy.
2003 ve 2004'de gitmiştim, 2003'de yanlış yola girip Eskişehir'i dolaşınca 900 km olmuştu. 2004'de ise 865 :)

Hayırlı yolculuklar.
Bu arada gecede radar olabilir azda olsa 120'yi çok geçmemeye dikat edin.

yolun açık olsun. vectra c ile uzun yolculuk zevkten başka bişe değildir.

Hayırlı yolculuklar.Kazasız belasız gidin.

bılgılerı paylasırsnız
ort yakıt
ıyı yolculuklar
bırde yol durumunu paylasırsanız temızmı cok cok ıyı olur bu aralar ıst a gecmeyı dusunuyorum

adapazarlı olduğum için her yıl 5-6 kez alanyaya gidiyorum yazlığa. o yolları çok iyi bilirim :) uykunuzu alıp yola çıkarsanız hiç sorun olmaz. yalnız ısparta tarafında karacaören barajı var, yeterince tehlikeli virajlar var, 20-30 km hızla dönün yoksa slalom yaparsınız allah korusun. onun dışında tehlikeli yol yok ya da radar falan olmaz geceleri, 200 civarı basabilirsiniz rahat rahat. 7 saat kadar sürer tahminimce. hayırlı yolculuklar

daha başka bir güzergah kullansanız..mesela bursa-balıkesir-akhisar-salihli-denizli-antalya-alanya..
biraz uzar mı bilemiyorum ama bu yollar sorunsuzdur..diğer burdur üzeri giden yolu da biliyorum,viraj fazla diye biliyorum..her neyse hayırlı yolculuklar.

Son düzenleme:
Nemlee o arabada can taşınacak..Ralliye falan katıldığınıda sanmıyorum arkadaşın 200ler falan gereksiz hızlar..he hiç yapmadımmı?yaptım..ama bunun sağlıklı bişey olmadığı ortada..

Geri