İstanbul - Antalya

Mehmet Nemli arkadaşım bak abi seni kırmamış 200lere çıktım diyo :D

Allah razı olsun çok sevindim :D
yok ama ben doğru bulmuyorum o davranışı, bilinçli bir kullanıcıyım artık :D
130 kâfi :D

Ne mutlu sana :D zaten altındaki arabayla fazlası zarar :D küçük araba sonuçta hediye paketi gibi kaldırırlar bişey olursa..Allah korusun

Ne mutlu sana :D zaten altındaki arabayla fazlası zarar :D küçük araba sonuçta hediye paketi gibi kaldırırlar bişey olursa..Allah korusun

hayırlı iki cümle kursan ölür müsün sanki ya :D :D
Allah korusun.
sosyal mesajın işe yaradı ama basmıyorum artık =)

Korkuyorum..korku dikkat getiriyo..bu korkuyu herkese aşılamak istiyorum..
yoksa hep böyle karamsar değilimdir

Uzun yolda yakaladığınız ort. hız,tüketim ve mesafe gibi değerleri doğru ölçebilmek için yola çıkarken yol bilgisayarındaki değerleri sıfırlamanız gerekirdi.

Yol bilgisayarı sıfırlamak nasıl oluyor bilmiyorumki
Birde vectra c kasa için 277 kuruş normalmi acaba arac 1350 kg olması lazım

Arkadaşım aracı yeni almışsın sanırım ilk başlarda biraz fazla yakıt harcaman normal çünkü aynısını bende yaşadım arabayı tanıdıkca öğrendikçe yakıtı düşüreceksin. ben bir depo benzin ile 950 km civarı yol yapıyorum.110 vs sabitliyorum cruise control ile. Biraz daha sabır etsem 90 a sabitlesem aracı %100 1000 km den fazla yol yapar bizim arabalar.Benim yol bilgisayarıda senin gibi uzun yolda sapıtıyor hatta konu açtım bununla ilgili foruma ama birşey çıkmadı ustamda bir çözüm bulamadı çok önemli birşey değil zaten %100 doğru sonuç vermiyor aşağı yukarı tutuyor değerler ama senin yol bilgisayarıda benimki gibi sapıtıyor demekki uzun yolda. Birde benden sana bir tavsiye uzun yolda az yakıyım tasarruf yapıyım diyorsan hızını sabitleyip gitmen cruise control ile çünkü en iyi tasarrufu o yapıyor.Yol bilgisayarını sıfırlamak içinse kontrol panelinden BC ye gir BC1 ve BC2 var onlara gir TÜM DEĞERLER yazar onun üstüne tıkla sıfırlanır değeler.Şimdi bu yaptığın yolculuk çok önemli değil hele bi 3-4 ay geçsin dahada tanıyıp çözeceksin aracını.Hiç merak etme.

senin araban km de ne yakıyor

Yol bilgisayarı sıfırlamak nasıl oluyor bilmiyorumki
Birde vectra c kasa için 277 kuruş normalmi acaba arac 1350 kg olması lazım

silecek kolunun ucundaki düğmeye uzun süreli bastığınızda o anda ekranda görünen değer sıfırlanır.

senin araban km de ne yakıyor

Benim araç 110-120 km sabit hızla şehirlerarası yolda 5.8lt - 6.5lt /100km arası değişiyor yani benzinin fiyatı 3.640 tl den olsa 21 kuruşla 24 kuruş arası değişiyor klimaya yolun durumuna göre bakın tekrar diyorum 110 120 arası. 90 sabit hızla klima kapalı kullanma klavuzundaki 5.5lt/100 km değeri yakalar. zaten yeni bakım yaptırdım komple herşeyi değişti canavar oldu maşallah.

Geri