Istanbul Buluşması "Çok Yakında"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tarih: Bayramdan Sonraki Haftasonu (13 Kasım 2011 Pazar)

• Evet Uygun

Oy: 40 81.6%
  • Hayır Uygun Değil

Oy: 9 18.4%

• Kullanılan toplam oy
    49
Ynt: Istanbul Buluşması "Çok Yakında"

Arkadaşlar,

Buluşmada sitemizin meşhur Stickerları, dağıtımıda olacak bilginize. Carrefour ayağındaki buluşmada isteyen arkadaşlara verebilirim Fiyatını biliyorsunuz tekrar hatırlatayım 3 tl 1 boy küçük 1 boyda büyük Sticker.

Son 4 gün ;)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
organizasyondan 1 gün önce (12 kasım) dolmabahçe servisine gidiyorum 5000km kontrolü için. iletmemi istediğiniz soru varsa pm atın not alıp sorarım arkadaşlar.
mesela ben nasıl oluyorda teslimata kadar sağ kapıların dışarıda olduğunun farkedilmediğini soracağım...  31agryyy 31agryyy

Resim varmı Sn:BiG_BOSS ®

Nasıl dışarıda olabiliyor kapılar çok merak ettim.

Benim bildiğim bu kapıların özellikle 1 veya 2 mm dışarıda yapılıyor ses izalasyonu bakımından ama 1 cm çok fazla servise başvurmakta fayda var.

Kapı ayarları vardır elbet kısa zamanda ayarlanır diye düşünüyorum

Geçmiş olsun.

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
yazın mahsus km yaptımki şu 5000km kontrolünü kış gelmeden yaptırim araba sağdan su almasın diye  :)

[quote author=hüseyintekin link=topic=2440.msg55068#msg55068 date=1320700588]
Benim bildiğim bu kapıların özellikle 1 veya 2 mm dışarıda yapılıyor ses izalasyonu bakımından ama 1 cm çok fazla servise başvurmakta fayda var.

Kapı ayarları vardır elbet kısa zamanda ayarlanır diye düşünüyorum

Geçmiş olsun.
[/quote]
o kadar km yapmanıza gerek yoktu :)
aldığınız gibi servise gitseydiniz yarım saatte ayarlanırdı kapılar

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
organizasyondan 1 gün önce (12 kasım) dolmabahçe servisine gidiyorum 5000km kontrolü için. iletmemi istediğiniz soru varsa pm atın not alıp sorarım arkadaşlar.
mesela ben nasıl oluyorda teslimata kadar sağ kapıların dışarıda olduğunun farkedilmediğini soracağım...  31agryyy 31agryyy
O gun muhtemelen bende servise gelicem benimde sag kapi kapanirken sanki fazla ses yapiyor bi baktiricam orda tanisiriz sizin araba modeli neydi.

cemomekan link' Alıntı:
ben o gun arabayı yıkatırsam kar bile yağar :D :D :D

Aman hocam ağzından yel alsın, ben buluşmadan sonra Elazığ'a devam edicem, kar biraz daha beklesin  :) 

Geri