Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende green house'daki toplu resimleri merak ediyorum. (Toplu-topsuz espirisi yapmayalım lütfen bugünlük bir tane yetti. )
Özellikle herkesin arabasının yanında durduğu fotoğraf paylaşılsa güzel olur.
Bende green house'daki toplu resimleri merak ediyorum. (Toplu-topsuz espirisi yapmayalım lütfen bugünlük bir tane yetti. )
Özellikle herkesin arabasının yanında durduğu fotoğraf paylaşılsa güzel olur.
tek bir cümle ile "mükemmel insanlar ile mükemmel bir vakit geçirdim" "katılım sağlayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"
birazdan tüm fotoğrafları yeni bir başık ile ekliyorum ;D
tek bir cümle ile "mükemmel insanlar ile mükemmel bir vakit geçirdim" "katılım sağlayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"
birazdan tüm fotoğrafları yeni bir başık ile ekliyorum ;D
uzun zamandır ilk kez, bir yere gitmek isteyipte gidememenin verdiği sıkıntıyı boğazımda hissediyorum. hele fotoğrafları görünce sıkıntı mideme ulaşıyor. aynı zamanda katılım gösteren tüm arkadaşları özellikle de Hakan bey ve Hüseyin beyi tebrik ediyorum. 3bravvo 3bravvo 3bravvo ayrıca yanılmıyorsam sn. Tamkan ile Hakan beyin yaptığı yarışın birincisini de merak ediyorum 005hihih 005hihih