Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben aracı aldığımdan beri gerçeğe götüryrm ve çok memnunum son derece ilgililer ve şuana kadar bütün sorunlarımı çözdüler odağa gitmedim hiç bişey diyemicem ama giden arkadşlrda orayı tavsiye ediyolar bnde gerçeği size giden biri olarak tavsiye edebilirm bence size hangisi daha yakınsa oraya gönül rahatlığyla götürün aracınzı
odağa da gerçeğe de gittim 2 side başarılı çözemedikleri sorunla karşılaşmadım evim beşiktaşta olduğu için gerçek ilk tercihim çok yakın olduğu için yakınlık bakımına göre 2sini de kullanabilirsiniz
odağa da gerçeğe de gittim 2 side başarılı çözemedikleri sorunla karşılaşmadım evim beşiktaşta olduğu için gerçek ilk tercihim çok yakın olduğu için yakınlık bakımına göre 2sini de kullanabilirsiniz
ben aracı aldığımdan beri gerçeğe götüryrm ve çok memnunum son derece ilgililer ve þuana kadar bütün sorunlarımı çözdüler odağa gitmedim hiç biþey diyemicem ama giden arkadþlrda orayı tavsiye ediyolar bnde gerçeği size giden biri olarak tavsiye edebilirm bence size hangisi daha yakınsa oraya gönül rahatlığyla götürün aracınzı
Ne güzel.. Edremit Tınaz ı değerlendirecek kadar önemli bir işim olmadı ama en azından servisteki ilgi ve dialog iyi, teknik yeterliliği ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Geçen Cumartesi Opelimi Bayrampaşa Odak Opel'den teslim aldım. Ödemeyi Perşembe yapmama rağmen cuma günü plaka işlemlerini bitirdiler. İlgi ve alaka çok iyiydi, özellikle güler yüz vardı. Erhan Bey'e özel teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Kasko konusunda da yardımcı oluyorlar.