İstanbul'da oto pazarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevketduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar.İstanbuldaki oto fiyatları (Opel Vectra - Astra ) Ankaradaki fiyatlarla karşılaştırdığımızda bayağı uygun gibi. İstanbulda oto pazarı hangi gün ve nerede kuruluyor.Ankarada pazar günleri oluyor. Hafta sonu İstanbula gitmeyi düşünüyorum.Astra veya Vectra bakacağım.Bana yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

İstanbul dan araba alınmazki deniz kenarı nemden mortu çekmiştir :D

M@honi' Alıntı:
İstanbul dan araba alınmazki deniz kenarı nemden mortu çekmiştir :D

lütfen pazarımıza laf atmayalım :D

bu arada ümraniye kartal göztepe samandıra rami de falan var diye biliyorum kapanmadılarsa tabi iş yok yaa

Beyler insanların kafalarında takıntı olmus istanbul nemli rutubetli o araba çabuk çürür diye , 2 yaz önce 34 plakalı aracım vardı ankarada pazarda aracı kim görse "istanbul yanaşma" diyordu ben tabi köpürüyordum...Oysa plakayı değiştirsen sıfırda ruhsat alsan kim bilecek..Fazla takılmayın bu konulara ama ankaranın araçları daha temiz olabilir istanbula nazaran kaza,çalıntı falan istanbul biraz sakat şehir...Adama çalıntı arabayı yuttururlar..

ankara arabası iyi olur, istanbula gitmene gerek yok onların motor da dur kalktan bitik olur zaten

valla benim bidiğim esenlerde otocenter var içinde baya dükkan var ben deyim 300 sende 1000:D oraya bakabilirsin..

torsion' Alıntı:
ankara arabası iyi olur, istanbula gitmene gerek yok onların motor da dur kalktan bitik olur zaten

Kardeş iyi olurda fiyatlarıda iyi ama:D

trafik yolların bozukluğu ve fazla yokus bunun yanında nem evet istanbulda aynı kilometredeki ve yıldaki araçlar anadoluya oranla daha yıpranmış olabiliyor...

abim fiyatları tabi iyi olacak 1 milyar falan çunku oraların arabası motor kaporta bitik oluyo. geçen mesela bi vectranın ustunden televizyonda zonguldakta dalga geçti tuzlu su kımbılır o araba kaç ay sonra yıkanacak.......birsuru durkalk aşırı kirli çevre hararet motoru olduruyo bence ank. arabası al hem daha efendice kullanılmış olma olasılığı yuksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri