:hıh:Nemlenmiş bu araba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1dragon' Alıntı:amma yaptınız ya.. Anadoludakiler arabada bizimki çamurmu? İstanbulda 30 sene kullanırsan belki nemden etkilenir ama 3-5 senede arabamı çürür.. Olayı Ankara-İstanbul kıyaslamasına çevirdiniz.. Sitemizin moderatör lerinden JOCCO nickli üyemizde 200.000km de 1994 model bir Astra GSI'ı var,bana biri gösterebilirmi 200.000 km de öyle temiz bir araç.. Anadolunun istediğiniz şehrinde bana sıfır km de bir otomobil verin ( marka model farketmez ) 3000 km kullanıyım geri alın bakalım tanıyabilecekmisinizArabaya iyi bakarsanız,temiz kullanırsanız yaşadığınız şehirin hiçbir önemi olmaz..
coRSac' Alıntı:Beyler insanların kafalarında takıntı olmus istanbul nemli rutubetli o araba çabuk çürür diye , 2 yaz önce 34 plakalı aracım vardı ankarada pazarda aracı kim görse "istanbul yanaşma" diyordu ben tabi köpürüyordum...Oysa plakayı değiştirsen sıfırda ruhsat alsan kim bilecek..Fazla takılmayın bu konulara ama ankaranın araçları daha temiz olabilir istanbula nazaran kaza,çalıntı falan istanbul biraz sakat şehir...Adama çalıntı arabayı yuttururlar..