istanbulu bilmem ama mersin ve adana gibi illerin nemli havasında sağlam çıkacak 5 yaşında araba bulmak herhalde zor olur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle katılıyorum , temiz istanbul arabası alacaksan git a.zade'ye; bak, beğen götür servise okeylettir güle güle bin bence. Bunlar içinse taş çatlasın 2 güne ihtiyacın olacak şehr-i istanbul'da hadi bakalım kolay gelsin şimdiden:good:dncera' Alıntı:Bi ara galericilik işi yapmıştık. İstanbuldaki pazarların coguna gittim ama bulabileceğin en temiz ve en güzel araçlar ALTINİZADE DE KURULAN PAPYON orayı tavsiye ederim
Saygılarımla
aquin' Alıntı:tabi hepsi nemli istanbulun ankaranınki soğuktan çürüyor be ne ya
coRSac' Alıntı:Nesi garip en çok çalıntı araç istanbulda ve bu araçlar bir şekilde piyasaya sürülüyor...Plaka işine geldimmi tabiki kayıttan çıkar ama bu aracı alırken gözükür yani pazarda insanlar ön yargı ile yanasmasını engellemiş olur..Adamlar bakmadan geçiyor 2000 model 45000 binde darbesiz bir araçtı millet sırf istanbul diye geçiyordu..
zarganax' Alıntı:Türkiye genelinde kayıtlı olan araçların % 22 si İstanbuldaysa , yıllık yaklaşık 300-350 bin yeni araç sadece İstanbulda trafiğe çıkıyorsa ve de 17 milyon nüfuslu bir şehirde 4 kişiye 1 araç düşüyorsa Anadoluya oranla en çok çalıntı aracın İstanbuldan çıkması kadar doğal birşey yok herhalde. Hee; bu da bütün İstanbul araçlarını ve İstanbulu sakat yapmaz sanıyorum...
Ayrıca; Anadoluda nemden dolayı sadece İstanbul araçlarına karşı değil Karadeniz araçlarına karşı da bu muamele yapılıyor. Ve de bu ön yargı kolay kolay değişeceğe de benzemiyor.![]()