İstanbul'da piknik 4 Mayıs Belgrad Ormanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Gop dayım ne farkeder bir organizasyon için insanlar kırılır mı?
Şimdiden böle diyorsan sen izmitede gelmezsin...

abi problem yol deil ki, zaman. derslerim oluo benim pazar boş değilim yani. derslerin arasında kaymayı planlıodum yada bitirdikten sonra.

bakayım ama gene de ayarlayabilirsem gelirim.

ümit demek kardeşliğimiz burayakadarmış hepiniz silmişsiniz beni cengiz abi takmıyo bile :(

hala ne sabit bir yer nede düzgün bi liste var ortada ama konu 6 sayfa olmuş bile kaç kişi gidicek 10 kişimi?

ümit demek kardeşliğimiz burayakadarmış hepiniz silmişsiniz beni cengiz abi takmıyo bile :(

osman sen nerelerdesin yaw cengiz abiye bakma sen o son günlerde calibradan başka bişey görmüyor :) osman işlerini ayarla abicim çete olarak tam ekip katılalım pikniğe...:good:

Osman olur mu öyle şey kardeşim bu aralar nete de fazla giremiyorum o yüzden biraz ara açıldı kusura bakma adresimiz belli ne zaman istersen gel sen yabancı mısın vallahi üzdün şimdi beni belgrata mutlaka bekliyoruz sağlam muhabbet edeceğiz

Osman olur mu öyle şey kardeşim bu aralar nete de fazla giremiyorum o yüzden biraz ara açıldı kusura bakma adresimiz belli ne zaman istersen gel sen yabancı mısın vallahi üzdün şimdi beni belgrata mutlaka bekliyoruz sağlam muhabbet edeceğiz

Sattınız abi akşam akşam.Bende bekliyorum arıyacaksınız diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri