İstanbul'da piknik 4 Mayıs Belgrad Ormanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala ne sabit bir yer nede düzgün bi liste var ortada ama konu 6 sayfa olmuş bile kaç kişi gidicek 10 kişimi?

10 kişi az mı kardeşim :D

Yer sabit.Belgrad ormanı.Liste önemli değil,gelmek isteyen gelsin işte.Yarın saati filan netleştiririz ;)

yavuz abi selam şimdi piknikte mangal felan olur heralde dimi bi akşam oturup konuşalım da şu işleri bi organize edelim kaç kişi gelicek ne getirilicek felan ??

arkadaşlar fizana gitmiyoruz gelebilen herkes, lütfen icabet etsin tanışalım
Belgrad Ormanları her yerden 20 km mesafe diye düşünün gözünüz korkmasın

Tamam kardeşim ikimiz halledelim.Kuzenler satıcı çıktı :D
:D bu kuzenler biz miyiz yoksa yaw değilizdir sanırsam.
Serkan sorduğun soruya bak :D oraya sabah sporu yapmaya gitmeyeceğiz heralde mangal ve ekipmanları tabii ki olacak içecekleri yazmayayım istersen :o

abi şaka bi yana bu akşam veya ne zaman uygun olursan oturup konuşalım millet aç kalmasın belgradlarda sonra birbirimizi yemeyelim :)

C.Ç. buluşma yerini ve saatini bildirsene
isteyen Pazar günü orada o saatte olsun.
Ben ikizlerle beraber geliyorum WAr MI başka
1 - Erkan Yüksel ALTAN

akadaşlar bence herkes kendine yetecek malzemeyi alsın yani söylemek ayıp
kanat ve ya kırmızı et ve ya her ne ise her gelen kendi tercihini ve yetecek miktarı belirleyip alsın buna içecekler de dahil orada birleştirip 3-5 mangal yakıp işimize bakarız eksik kalan,unutulan ve ya erkenden biten birşey olursa da onu da kemerburgazdan tamamlarız böylece vakit kaybı ve kargaşa yaşamamış oluruz

1-yavuz
2-cengiz çevik
3-oktay çevik
4-serkan
5-ümit
6-gsi osman
7-özgür
8-ibrahim 67 ( Karabük'ten gelir diye umuyorum )
9-erkan abi

lütfen kesin gelecek herkes listeye kendini eklesin başka fikri olan da beyan etsin ortak bir karar alalım saat işini de Yavuz ayarlasın pikniği organize etmeden kactı mı ne :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri