İstanbul'da piknik 4 Mayıs Belgrad Ormanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikir almaya başlarsak bu iş yatar abi.Orman içindeki Mekanı sen belirleyeceksin abicim ve benide eve sen bırakacaksın :D

Saat kaç uygun olur sizce?

fikir almaya başlarsak bu iş yatar abi.Orman içindeki Mekanı sen belirleyeceksin abicim ve benide eve sen bırakacaksın :D

Saat kaç uygun olur sizce?

bidakka ya ben kaç kişiyi eve bırakıcam sadece 1 araba kullanabiliyorum ben aynı anda:)

o zaman saat 12:00 uygun olur sanırım büyükdere caddesinden sola döndüğümüzde yani ormana (kilyosa) giden yolda umarım ifade edebilmişimdir kenara çekelim 12:30 a kadar flaşörlü vaziyette bekleyelim sonra hareket ederiz topluca gideriz yetişemeyenler için 0532 272 92 26 telefonum buradan irtibata geçeriz kaybolanları,yerimizi bulamayanları yoldan toplar serkan :)

Son düzenleme:
Cengiz abi güzel söylüyorsun yolda buluşalımda...
Kim ne getirecek ne yapıcaz...
Mangal kimden etler kimden...:kop:
Kaç kişiyiz...:pon:

o zaman saat 12:00 uygun olur sanırım büyükdere caddesinden sola döndüğümüzde yani ormana giden yolda umarım ifade edebilmişimdir kenara çekelim 12:30 a kadar flaşörlü vaziyette bekleyelim sonra hareket ederiz topluca gideriz
yetişemeyenler için 0532 272 92 26 telefonum buradan irtibata geçeriz kaybolanları yoldan toplar serkan :)

Cengiz abi güzel söylüyorsun yolda buluşalımda...
Kim ne getirecek ne yapıcaz...
Mangal kimden etler kimden...:kop:
Kaç kişiyiz...:pon:
dedim ya herkes ne kadar yiyecek,ne yiyecekse tercihine göre alsın yani araçta 3 kişiyse 4 kilo kanat mesela biz 5 kişiyiz 10 kilo kanat,1 kuzu,belki 1 büyükbaş anca keser :D bunun gibi herkes ortalama bir miktar alırsa sorun kalmaz yetmeyen birşey olursa tamamlarız herkes bagajına mangalını koysun ne kadar gerekse o kadarını yakarız bu kadar basit

dedim ya herkes ne kadar yiyecek,ne yiyecekse tercihine göre alsın yani araçta 3 kişiyse 4 kilo kanat mesela biz 5 kişiyiz 10 kilo kanat,1 kuzu,belki 1 büyükbaş anca keser :D bunun gibi herkes ortalama bir miktar alırsa sorun kalmaz yetmeyen birşey olursa tamamlarız herkes bagajına mangalını koysun ne kadar gerekse o kadarını yakarız bu kadar basit

Sakin ol abi :D:D:D

sakinim yavuz bir an sen,oki ve serkan canlandı gözümün önünde miktarı eksik mi söyledim yoksa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri