- Konuyu Başlatan
Ynt: İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen
siz nerede yaşıyorsunuz Hakan Bey?
siz nerede yaşıyorsunuz Hakan Bey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla zor bir durum dizelcilere sorarsan hepsi aracından memnun ama mesele senin memnun olup olmayacağın, hatta sana hiç dizel kullandın mı dedim sende bir kaç araba saydın ama onların hatırladığım kadarıyla hepsi güçlü motora sahiptiler. kiralık bulamaz mısın istanbulda? 2-3 gün kirala en iyisi her yönüyle test edersinGökhan_55 link' Alıntı:halil abi tip konusunda hiçbir teraddtütüm yok astra açık ara önde ama motor çok düşündürmeye başladı, 1.3 motor a bu para çok mu demeye başladım:S
valla zor bir durum dizelcilere sorarsan hepsi aracından memnun ama mesele senin memnun olup olmayacağın, hatta sana hiç dizel kullandın mı dedim sende bir kaç araba saydın ama onların hatırladığım kadarıyla hepsi güçlü motora sahiptiler. kiralık bulamaz mısın istanbulda? 2-3 gün kirala en iyisi her yönüyle test edersinhllb link' Alıntı:[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20295#msg20295 date=1301432429]
halil abi tip konusunda hiçbir teraddtütüm yok astra açık ara önde ama motor çok düşündürmeye başladı, 1.3 motor a bu para çok mu demeye başladım:S
HaKaN link' Alıntı:ah bir istanbulda olsamda 1.3 dizelle size bir gece şovu yapsam boş sokaklarda