İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen

Ynt: İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen

siz nerede yaşıyorsunuz Hakan Bey?

Golf e baktım içi çok boş ama motor iyi:S ya ne oluyor bana biri beni durdursun:)

ya madem illa dizel diye tutturdun al o zaman dizelini kullan. hiç kafanı bulandırma. motor olarak daha iyi başka arabalar bulursun golf gibi ama ne içi ne dışı astra havası vermiyor. bilmiyorum fazla mı duygusal davranıyorum ama. ben arabayı değiştirmeye karar verdiğimde piyasadaki tüm arabalara baktım saymaya gerek yok inan hemen hepsine baktım. acaba dediğim arabaları söyliim sana volvos40, quasqai, jetta, golf, octavia. diğerlerini saymakla bitiremem :) ama astradan başkasını da beğenemedim. bu durumda sen ya siparişini bekle yadaaaaa valla ben de bilmiom :) 

halil abi tip konusunda hiçbir teraddtütüm yok astra açık ara önde ama motor çok düşündürmeye başladı, 1.3 motor a bu para çok mu demeye başladım:S

İstanbul da bana yakın dizelci yok mu hiç arkdaşlar?

Gökhan_55 link' Alıntı:
halil abi tip konusunda hiçbir teraddtütüm yok astra açık ara önde ama motor çok düşündürmeye başladı, 1.3 motor a bu para çok mu demeye başladım:S
valla zor bir durum dizelcilere sorarsan hepsi aracından memnun ama mesele senin memnun olup olmayacağın, hatta sana hiç dizel kullandın mı dedim sende bir kaç araba saydın ama onların hatırladığım kadarıyla hepsi güçlü motora sahiptiler. kiralık bulamaz mısın istanbulda? 2-3 gün kirala en iyisi her yönüyle test edersin  

hllb link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20295#msg20295 date=1301432429]
valla zor bir durum dizelcilere sorarsan hepsi aracından memnun ama mesele senin memnun olup olmayacağın, hatta sana hiç dizel kullandın mı dedim sende bir kaç araba saydın ama onların hatırladığım kadarıyla hepsi güçlü motora sahiptiler. kiralık bulamaz mısın istanbulda? 2-3 gün kirala en iyisi her yönüyle test edersin  
[/quote]

kiralık baktım ama bulamadım:S aslına bakarsan kullandığım astra h dizeller bana zevk veriyordu ama bu araba astra h den yaklaşlık 150 kilo ağır ve 10 nw tork az, sanki motoru açılmamış gibiydi evren bey in arabası:S ama normalde açıktı...

ah bir istanbulda olsamda 1.3 dizelle size bir gece şovu yapsam boş sokaklarda :)

Geri