İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen

Ynt: İstanbul'daki Dizelciler yardım Lütfen

yarın arıcam burayı abi çok teşekkürler...

Gökhan_55 link' Alıntı:
rica ederim senin yerinde olmak istemezdim doğrusu, zor bir karar çünkü. allah kolaylık versin

hllb link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20309#msg20309 date=1301433279]
rica ederim senin yerinde olmak istemezdim doğrusu, zor bir karar çünkü. allah kolaylık versin
[/quote]

hakkaten zor karar abi ya:S yarın bakalım golf ve megane 3 e bakmaya gidecem bakalım onlarıda bi göreyim

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=998.msg20310#msg20310 date=1301433449]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20309#msg20309 date=1301433279]
[/quote]

hakkaten zor karar abi ya:S yarın bakalım golf ve megane 3 e bakmaya gidecem bakalım onlarıda bi göreyim
[/quote]
meganı beğenmezsin. sw dıştan biraz güzel ama, laguna dahil içi ı-ıh  :)

az yakan öyle bi dizel bulmalıyım ki bana bu astranın estetiğini unutturmalı. yoksa zaten 5 inde arabama bincem gibi:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
az yakan öyle bi dizel bulmalıyım ki bana bu astranın estetiğini unutturmalı. yoksa zaten 5 inde arabama bincem gibi:)
hmmm o kadar az yaksın ki astrayı unutayım diyosun, o zaman p107, citroen c1  :D du ben bide 3 silindirli bi araba bulayım sana  :D

hllb link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20316#msg20316 date=1301433932]
hmmm o kadar az yaksın ki astrayı unutayım diyosun, o zaman p107, citroen c1  :D du ben bide 3 silindirli bi araba bulayım sana  :D
[/quote]
hayır yakıt şöyle dursun performanstan bahsediyorum bunlar zaten aşşağı yukarı aynı litreyi yakar....

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=998.msg20320#msg20320 date=1301434646]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=998.msg20316#msg20316 date=1301433932]
hmmm o kadar az yaksın ki astrayı unutayım diyosun, o zaman p107, citroen c1  :D du ben bide 3 silindirli bi araba bulayım sana  :D
[/quote]
hayır yakıt şöyle dursun performanstan bahsediyorum bunlar zaten aşşağı yukarı aynı litreyi yakar....
[/quote]
yok ki öyle bir araba. ben 6 ay aradım az yaksın, güçlü olsun, güzel olsun, büyük olsun istedim ama hepsinin toplandığı bir araba yok. civic hybridi merak ettim acaip pahalı kendini amorte etmesi imkansız. illaki birinden birini taviz verecen. e hal böyle olunca da astra dizel gene en iyisi ( illa dizel dediğin için )  
megane coupe nasıl? içi gene güzel değil ama dışı hoş bence
Silindir Hacmi (cm3) 1461
ևap x Strok (mm) 76x80,5
Silindir Sayısı 4
Sıkıştırma Oranı 15,3/1
Supap Sayısı 8
Maksimum Tork Nm CEE 240
Maksimum Güç Devri (dev/dak.) 4000
Maksimum Tork Devri (dev/dak.) 2000
Maksimum Güç kw (bg/DIN) 78 (105)

abi ben yatıyrım bi sakin kafayla düşüneyim belki sıfırdan bile vazgeçebilirim.. hadi şimdilik iyi geceler...

Ben eski megane 3 kullanıcısıyım 240 nm tork 105 bg 6 ileri kısa gecisli manuel vites sahibiydim.. Dün 1.3 dizel astra test etme sansım oldu sehir içi tıs tıs surcem dıosan al.. Isıklarda kalkerken 1 . vites cansız cenaze arabası gibi kalkıyordu ve tüketim müthiş artıyo 2 de hadi neyse en fazla 120 km hıza ulastım 5. vites o da normal geldi ama bu araba 160 tan sonra 170 180 lere dayandımı ibre bas bas bagırı gıbıme geldı yani pek fazla performans arama. Megane sırf bu araca bınmek ıcın sattım 1 yasındaydı performans acısından resmen aradım meganı ara gecıslerde kafa kaldırıodu şahlanıodu resmen :).. Ama dersenki görüntü estetik acısından astra 10 ustunden 9 olur. Bu araclar icinde birde golf dersen tek gecerım performans yakıt vs. kendinden belli edio zaten 1.6 TDI teknoloji 250 nm tork 6 ileri arabayı nasıl rahatlatıo ınanamassın.. 3 5 kurusum daha olsa keske dıorum golfe bınmek ıcın.. Ama astradakı bu guzellikte hayran bırakıyor adamı kendısene

Geri