İşte Astra Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
türkiyede satış rekorları kıracağını düşünüyorum

vectradan daha uzun olması imkansız,oyle birsey mumkün degil...

bu resimler için...

arkadaşlar bu resimler için fotomontaj diyorlar,,,benn daha değişiğini gördüm bir sitede ama resim yüklemeyi bilmediğim için koyamadm buraya,şimdi öğrendm ama geç neyse,,,,resmen kısasının arkasından çekmişler uzatmışlar gibiydi ,arka ışıklar aynıydı astra hb ile

orhaninho' Alıntı:
arkadaşlar bu resimler için fotomontaj diyorlar,,,benn daha değişiğini gördüm bir sitede ama resim yüklemeyi bilmediğim için koyamadm buraya,şimdi öğrendm ama geç neyse,,,,resmen kısasının arkasından çekmişler uzatmışlar gibiydi ,arka ışıklar aynıydı astra hb ile

FORUMA RESİM EKLEMEK İÇİN:

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=10

evet,önyargılı düşünmemek lazım.Arkası arabanın diğer bölümleriyle pek uyumlu gelmedi bana.Yoksa arkaya uygun ön yapılsa cok guzel bir otomobil olur.Baska bir deyişle,arkası güzel ama astra nın öndeki karakterine pek uymamıs gibi.Yine de canlı gormek lazım

bence gayet güzel olmuş arabam.com da diyordu vectradan büyük diye notta dümüşler bu vectra nın daha da büyüyeceğine işaret diye

0030752C4C137F41A1FC5173b.jpg
_spacer.gif
_spacer.gif
Büyük ötesi: Astra Sedan
İstanbul Autoshow2006'nın yıldız adayı ve kompakt sınıfın bilinen en büyüğü. İşte karşınızda, 2007 yılında satışa sunulacak olan Opel Astra Sedan.

Gelişmekte olan pazarlar kompakt sedanları sever. Türkiye de istisna değil. Fakat bu "kompakt sedan sevgisi" başka bir cephede; üreticiler cephesinde çatışmalara sebebiyet veriyor. Türkiye ve Doğu Avrupa'nın en çok tercih edilen sedanları arasındaki rekabet, dünya prömiyerini 2 Kasım'da İstanbul Autoshow2006'da yapacak olan Opel Astra Sedan ile birlikte iyiden iyiye kızışıyor. 4618 mm uzunluk,1754 mm genişlik ve 1458 mm yükseklik. Opel Astra Sedan, yoruma yer bırakmasızın sınıfının en büyüğü olduğunu işte bu somut rakamlarla ortaya koyuyor. Rakiplerden Renault Megane 4.50 metre, Ford Focus 4.49 metre, Volkswagen Jetta 4.55 metre ve Honda Civic Sedan ise 4.54 metrelik boyuyla Astra Sedan'a en fazla 6 cm yaklaşabiliyor. Üstelik hatchback Astra'nın 2615 mm'lik dingil mesafesinin aksine sedan model, station kardeşinin altyapısını kullanarak 2.703 mm'lik aks mesafesiyle geliyor.

aslında çok hoş ama bi atranın inceliği yok bence daha çok o heybetli yapısıyla vectraya benzio

Hiç Güzel olmamış

Geri