İşte Astra Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iç dizaynı megan 2 nin aynısı

2007 astra sedan

Astra sedan 2007 sonbaharda TÜrkiye'ye giriş yapıcakmış...

Opel Astra serisinin beş kapılı hatcback, station wagon, üç kapılı GTC ve Cabrio Coupe modellerinin ardından Astra Sedan ile yollara çıkmaya hazırlanıyor.

YENİ ASTRA SEDAN İLK OLARAK İSTANBUL MOTOR SHOW’DA SERGİLENECEK

Opel yetkililerinden yapılan açıklamada “Buradaki motor show bölgenin en büyük organizasyonudur ve Türkiye aynı zamanda klasik kompakt sedan için en önemli pazarlarından biridir” denildi.

Yeni Astra Sedan, iki benzinli ve iki dizel motor - 90 ile 140 hp güçleri arasında - ile donatılmış olup satışına 2007 sonbaharında geçmesi planlanıyor.
Yeni sedan Astra (boy/genişlik/yükseklik: 4618/1754/1458 mm) ebatlarıyla dinamik hatlara sahip. Yeni modelin tasarımcıları, arka kısımda cömert bir iç mekan ve büyük bir bagaj bölmesi (500 litre) elde etmek amacıyla, station wagonun uzun dingil mesafesini (2703 mm) bu otomobile uyarlamışlar. Astra’nın kapsamlı donanımından alınan teknolojik ayrıntılar arasında ikili-xenon farlar, Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) ve “Quickheat” elektrikli ısıtma gibi yenilikler bulunmakta.

z3694890x.jpg

z3694889x.jpg

ben şahsen kasayı beğendim...

ooo maşallah, günümüzdeki bir çok otomobilin ilk tasarımı HB yapılıp sonradan sedan hale getiriliyor ve bu sırda çok zorlama çok eğreti duran tasarımlar ortaya çıkıyor. astra sedanında öyle olmasından korkuyordum fakat bu tasarım gayet güzel ve bütün:alkis:

Garip Bi Sekil Olmus ama Hos Olmus

bence h kasaların sedanları hatchbacklerden çok daha başarılı olmuş

Geri