İşte beklenen an geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız inşallah filmeler yüzünden polislerle uğraşmazsın :)

hayırlı olsun ama ben senin gibi b kasadan c ye geçemem gibi geliyo b kasaya ihanet etmiş gibi hissederim kendimi :) keşke yenileseler şu b kasaları :(

hayırlı olsun masallah gts lerin tampon altı çok güzel olur çıkma bulman çok zor serviste iyi para ister :( marşpiyel ve tampon altlarınıda boyatırsan çok güzel duruyo :)

filmler çok koyu gibi bence fotoları bol bol çek belki bidaha çekemessin filmler gidici gibi Allah gecinden versin :S

....Hava şartları biraz daha düzelsin foto ekliycem mutlaka.Kirli halde veya akşam çekilmiş foto koymak istemedim...
....Filmlere gelince, başlarda polislerden çekiniyordum (her gün kızılaydan geçiyorum saat 18:10 civarı, çankaya-sıhhiye yönüne) geceleri görüş zorluğu yaşıyordum (aynalar karardığı için) ama dışardan hoşuma gidiyordu.Söksemmi diye düşünüyordum...Şimdi ise polisler tarafından önemsenmiyor gibi geliyor, diplerinden geçiyorum bakmıyorlar bile.. Gece görüş zorluğu kalmadı, gözlerim açıldı sanırım, ışıldak gibi ışık saçan 100 wattlık ampüller yada uzunlarını açık unutanlar bile etkilemiyor artık, çok güzel :)..Birde dışarıdan bakanların beni rahat göremediklerini bilmek hoşumada gitmeye başladı..Görenler makam aracı gibi ve spor durduğunu söylüyor buda hoşuma gidiyor..Filmler kalıyor bi aksilik olmazsa :D...
....B2 den C kasaya geçtim ama hiçte ihanet ettim gibi gelmiyor açıkçası :D ama fikirlerimin bu kadar çabuk değişmesine bende şaşırıyorum. 2-3 sene önce hayallerimin arabasıydı eski aracım ve bu C kasaları beğenmiyordum. Şimdi ise B2 kasalar sönük geliyor bana, yeni aracıma baktıkça zevk alıyorum, zamanın çizgilerini taşıyor. Moda gibi birşey bu, 2 yıl önce görüp güldüğünüz, dalga geçtiğiniz bir giysi veya güneş gözlüğü nasılda zaman geçince üzerinizde oluyor, hemde beğeniyle. Onun gibi birşey bu sanırım..Yeni kasalar çıkıncada C kasalar eskiycek mutlaka...
....GTS arka tampon altı ve yan marşbiyellerin boyanması, şartlar uygun olduğunda ilk düşündüğüm şey, zaten konu açmıştım :D

....Son olarakta herkese çok teşekkür ediyorum, Allah sizlere daha iyi araçlar kullanmak nasip etsin...

Yeni birkaç fotograf daha ekliyorum...
dscf1791jp9.jpg

dscf1793ao5.jpg

dscf1797uu4.jpg

dscf1798md7.jpg

dscf1799da4.jpg

dscf1801je5.jpg

dscf1802xb1.jpg

Şimdilik bu kadar....:D

Geri