İşte beklenen an geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben buraya hayırlı olsun yazmamışım , kusura bakma Serkan :)
Parklara bi müdahale mi oldu? güzel görünüyor gece filmlerde kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.
Kapıdaki şerit ilk resimde siyah görünüyor ? Düşmüşmüydü ? düşebiliyormu biizmde başımıza gelebilirmi?
Kapı kollarında nikelajlı bunları tampon altları ile etekleri boyatarak tamamlayabilirsin, daha güzel görünür :) :gazmodon:
MAŞALLAH

maşallah çok güzel kazasız belasız inş.
resimler moganda çekilmiş galiba:)

Evet mogan :D Hava sıcaklığına da bilhassa dikkat edin, piştik resmen Nisan ayında, klima bile açtık yani... Hayırlısı bakalım..

Ben buraya hayırlı olsun yazmamışım , kusura bakma Serkan :)
Parklara bi müdahale mi oldu? güzel görünüyor gece filmlerde kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.
Kapıdaki şerit ilk resimde siyah görünüyor ? Düşmüşmüydü ? düşebiliyormu biizmde başımıza gelebilirmi?
Kapı kollarında nikelajlı bunları tampon altları ile etekleri boyatarak tamamlayabilirsin, daha güzel görünür :) :gazmodon:
MAŞALLAH

Ne kusuru canım, düşünmen yeter :) Parklar aldığımda mavi beyazdı, xenonla birlikte hoş oluyor. Ben sadece plaka aydınlatmasını beyaz yaptım, oda şık oldu. Kapıdaki şerit bana siyah görünmedi, tüm resimleri iyice inceledim :D senin brightness az herhalde ondan siyah görmüşsün. Henüz düşen bi parçası olmadı :) Tampon altları ve eteklere gelince, Türkiye şartları için boyatmak çok uygun gelmedi bana, yere çok yakın olduğu için sürtme ihtimali var. Bu haldeyken sürtse bile lastik sütü ile sıfır gibi oluyor. Ama boyalı olsa sürtünce çok üzülürüm...

Ayrıca yorumlar için herkese tekrardan teşekkürler. Cam filmimin kaç numara olduğunu tahmin eden var mı acaba ? Aldığımda filmliydi ve ilk defa camları filmli bir araç kullanıyorum. Olmasa aklıma bile gelmezdi yaptırmak ama hakkaten arabanın havasını çok değiştiriyor...

dsc00195uv6.jpg
Bu resme bakarak söylemiştim :D Göz yanılmasıda olabilir hala parlak görünmüyor :)

Hmm, aslında parlak olduğu anlaşılıyor kapı üstü lastikleriyle kıyaslayınca. Ama hava kapalıydı bu fotografta, ondan olabilir göz yanılması :D Zaten kolay kolay düşecek bişey değil onlar merak etme :)

Olabilir, bina gölgesine denk gelmiş bide galiba orta çıtadan ön kapının ortasına doğru :)
Yaşlılık işte :)

Olabilir, bina gölgesine denk gelmiş bide galiba orta çıtadan ön kapının ortasına doğru :)
Yaşlılık işte :)

O zaman ben ihtiyar oluyorum :D

Geri