Işte gerçek konfor bu blinstein amortisör!!

astra cd için uygun modeli hangisi arkadaşlar oplellerisert konforsuz süspansiyonun a ilaç diyosunuz yani

Opelin orjinal markasi GM. orjinalden daha iyi olabilirmi? Opel niye kullanmamis o zaman bu markayi? merakimdan soruyorum yanlis anlamayin..

GM bunu uretmış ve onu takmışlar. bilstein daha iyisini yapamaz diye birşey yok, dolayısıyla GM uretırken de bilstein den alacak hali de yok OPEL in.. bende B4 serisi gazlı standart tip Bilstein taktırdım Corsa C kasa benimde aracım ve gerçekten çok farketti. bu rahatlığa değer bu para.

hazir amortisor konusu acilmisken konu acmayayim dedim. vectra b tumseklerden gecerken onden tis tis sesi geliyor arkadan gelmiyor. bu onler gazli arkalar yagli anlamina mi geliyor? birde arka amortisorleri degistircem eger yagli ise gazli taktirsam ne olur acaba?

Son düzenleme:
olabilir ama yol dutuş nasıl araba

evet ama oynak burçlarda mutlaka GM marka kullan ancak amortüsörde italyan bi marka var ben kulluamıyom 2 sene oldu yık yok ama dediğim gibi burçlar ya GM olsun ya da VAleo

burclarin delphi markasi var onlardan alacam. GM bulabilirsem alirim. amortisor olarak da Bilstein dusunuyorum.

Bilstein marka olabilir ama dikkat edin ben kulladım bağlantları çok çabuk ölüyor çin malı bilstein çok var piyasada dikkat tanıdığınız yerden ve faturalı alın ama ben burçlartda GM kullandım delphiden daha ii sonuç verişyo tabi fiyat farkı önemli ayrıca aracınız çok temizsse GM kullanın derim ben ama genede delphide ii marka...

Geri