Işte gerçek konfor bu blinstein amortisör!!

Arkadaşlar bi kere aldiğim amörtisörler 2 yil garantili orjinal alman ondan eminim ben bide direk fabrika satiş noktasina gidip aldim ostim de rotan diye biyerdi.. Bu arada cevap vermeden edemicem gm daha iyisini yapamazmiydi tabi yapamaz bahsettiğim marka bilstein sadece amortisör üreten bi firma ve mercedes ve bmw ye tedarik de bulunan bir marka.. Opelin sert amortisör kullanmasinin sebebi daha iyi yol tutuş sağlamasi istenmiş olmasidir tabi böyle olunca konfor ve esneme ''0'' a iniyor daha sonra arabanin heryerinden sesler gelmeye başliyor daha sonra burçlar takozlar ve amortisörün işlevini yapamaz hale gelmesine kadar giden bir süreç.. Neyse gerçekten türkiyenin bu dandik yol şartlarina inanin en iyi uyum sağlayan tek amortisör bence bilstein.. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum özelliklede benim gibi arabada sürekli ses dinleyen adamlar için ideal...

Volkan kardes sen kaca aldin bilstein leri? vectra b ninkiler kaca acaba? fiyat alabilecegim bi tel varmi?

Evet volkan sana katılıyorum türkiye yolları malum bağlatıya geçebileceğimiz bir tel varmı ?

ustam dizel araçlar sert amortisörlü olur.birde bizim 1.7 dti ları gör araç ticari olarak tasarlandığı için kazık gibi yayları değiştiren arkadaşlar oldu daha yumuşaklarıyla amortisörleri filan ama yüksek hızlarda dikkat et

otostart.com da fiyatlarını bulabilirsiniz, birçok opel modeli satılıyor.

Arkadaslar istanbul aksaraydaki bilstein amortisor satan parcaciyla gorustum (bilgin oto) vectra b aracimin on 2 amortisore 120 arka 2 amortisore 100 TL fiyat verdi. arkadaki 4 oynak burclarada lemforder marka 4u 60, orjinal GM marka 4u 100 TL dedi. fiyatlar nasil sizce?

Arkadaslar istanbul aksaraydaki bilstein amortisor satan parcaciyla gorustum (bilgin oto) vectra b aracimin on 2 amortisore 120 arka 2 amortisore 100 TL fiyat verdi. arkadaki 4 oynak burclarada lemforder marka 4u 60, orjinal GM marka 4u 100 TL dedi. fiyatlar nasil sizce?

bende bilgin oto dan alışveris yapıyorum. mekanik de iyi fiyat veriyorlar da karaoser de pahalılar. kaporta aksamı yani

arkadaslar arka oynak burclara lemforder marka nasildir?? bide bilstein arka amortisorler cifti 100 TL iyimidir??

Geri