S
Sertan_c
Bilgi Girilmemiş
astra dan ucuz... iyidir bence...arkadaslar arka oynak burclara lemforder marka nasildir?? bide bilstein arka amortisorler cifti 100 TL iyimidir??
oynak burçlarla ilgili yorum başkasından gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra dan ucuz... iyidir bence...arkadaslar arka oynak burclara lemforder marka nasildir?? bide bilstein arka amortisorler cifti 100 TL iyimidir??
Bende vectra b fiyatı alabilirsem çok iyi olur.Çünkü 4 amortisor patlak geziyorum.Volkan kardes sen kaca aldin bilstein leri? vectra b ninkiler kaca acaba? fiyat alabilecegim bi tel varmi?
bilgin oto nun esas depo ve merkezi topkapı dadır.ülker fabrikasının arkasında oto sanayine girmeden soldadır.bemde astraya blıschteın almıştım ve gayette güzeldi hatta mercedes bile onu kullanıyor diyorlardı.ve mercedes le blıschteın nın reklam logosu vardı tavsiye ederim alacak arkadaşlara tavsiye ederim ve oto bilginden alsınlar faruk abiyle görüşün bakır cı ilker den aldım diyin o size yardımcı olur. şehir dışına kargoylada yolluyorlar ist. dışında olanlara duyurulur. 0212 481 93 76 faruk abiyle görüşünbende bilgin oto dan alışveris yapıyorum. mekanik de iyi fiyat veriyorlar da karaoser de pahalılar. kaporta aksamı yani
Bugün bu numara ile görüştüm,bilgin oto nun esas depo ve merkezi topkapı dadır.ülker fabrikasının arkasında oto sanayine girmeden soldadır.bemde astraya blıschteın almıştım ve gayette güzeldi hatta mercedes bile onu kullanıyor diyorlardı.ve mercedes le blıschteın nın reklam logosu vardı tavsiye ederim alacak arkadaşlara tavsiye ederim ve oto bilginden alsınlar faruk abiyle görüşün bakır cı ilker den aldım diyin o size yardımcı olur. şehir dışına kargoylada yolluyorlar ist. dışında olanlara duyurulur. 0212 481 93 76 faruk abiyle görüşün
Bende vectra b fiyatı alabilirsem çok iyi olur.Çünkü 4 amortisor patlak geziyorum.