Işte gerçek konfor bu blinstein amortisör!!

arkadaslar arka oynak burclara lemforder marka nasildir?? bide bilstein arka amortisorler cifti 100 TL iyimidir??
astra dan ucuz... iyidir bence...
oynak burçlarla ilgili yorum başkasından gelir.

Zaten bilstein4olsun ,monroe reflex olsun.sachs olsun bunlar parasina kiyan ve komfor isteyenler icin en iyi marka..digerleri ancak az para verip dertden kurtulmanin yolu...

yol tutuşunda hissdilir derecede bir fark var mı??

Arkadaşlar her marka bilstein marka amotrisör elimde mevcuttur isteyen arkadaşlara göndere bilrim saygilarimla

bende bilgin oto dan alışveris yapıyorum. mekanik de iyi fiyat veriyorlar da karaoser de pahalılar. kaporta aksamı yani
bilgin oto nun esas depo ve merkezi topkapı dadır.ülker fabrikasının arkasında oto sanayine girmeden soldadır.bemde astraya blıschteın almıştım ve gayette güzeldi hatta mercedes bile onu kullanıyor diyorlardı.ve mercedes le blıschteın nın reklam logosu vardı tavsiye ederim alacak arkadaşlara tavsiye ederim ve oto bilginden alsınlar faruk abiyle görüşün bakır cı ilker den aldım diyin o size yardımcı olur. şehir dışına kargoylada yolluyorlar ist. dışında olanlara duyurulur. 0212 481 93 76 faruk abiyle görüşün

bilgin oto nun esas depo ve merkezi topkapı dadır.ülker fabrikasının arkasında oto sanayine girmeden soldadır.bemde astraya blıschteın almıştım ve gayette güzeldi hatta mercedes bile onu kullanıyor diyorlardı.ve mercedes le blıschteın nın reklam logosu vardı tavsiye ederim alacak arkadaşlara tavsiye ederim ve oto bilginden alsınlar faruk abiyle görüşün bakır cı ilker den aldım diyin o size yardımcı olur. şehir dışına kargoylada yolluyorlar ist. dışında olanlara duyurulur. 0212 481 93 76 faruk abiyle görüşün
Bugün bu numara ile görüştüm,
2000 model astra cd için önler 70*2 dedi ama arkaları delphi vericem dedi,
neden deyince arkalarda sıkıntılı bir seri var dedi,
takarsın ama bir süre tıkırdamaya başlar dedi,
arkalar için delphiden vazgeçtim haftasonu gidip önlere bilstein alıcam forumdaki opelaksaray nick li üyemizden,
aramam iyi oldu ama arkaların sıkıntılı olduğunu öğrenmiş oldum.

ya bende şunu merak ediyorum opel neden bu kadar sert süspansiyon yapıyor anlamış değilim gerçekten çok sert vectra arabam var herşey çok konforlu arkadaşların dediği gibi sadece süspansiyon yüzünden nefret ettim arabadan tak tuk hiç esneme yok bunu mühendisleri düşünememişmi arabayı üretirken

düşünmüşler ama almanya yollarını,,,
refaha kavuşunca, yollarımız da herşeyimiz gibi avrupa standartlarına getirilince o sert amortisörler çok işe yarayacak yol tutuşu olarak... :)

Bende vectra b fiyatı alabilirsem çok iyi olur.Çünkü 4 amortisor patlak geziyorum.

bilstein marka vectra b 4 amortisor 220 tl fiyat aldim ist aksaray bilgin otodan

Geri