İşte Yeni Astra!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2010 gibi gelirse, astra h larda 2009 un sonlarina dogru kampanya baslar.
(aynen astra classic de oldugu gibi)
Benim corsa yi verip ustune cosmo full donanimli bir astra alirim.
Bu yeni gelecek kasanin adi ne olucak bu arada?Astra I mi?

aynı kafadayız:D ben 2006 yılında aldım corsayı 2007 modeller corsa d olarak çıktı.. o ara corsa c de çok iyi indirim yapmışlardı... ama astrada benzinli alsan çok yakar dizel alsan nasıl gider :confused: iyi değerlendirmek lazım

aynı kafadayız:D ben 2006 yılında aldım corsayı 2007 modeller corsa d olarak çıktı.. o ara corsa c de çok iyi indirim yapmışlardı... ama astrada benzinli alsan çok yakar dizel alsan nasıl gider :confused: iyi değerlendirmek lazım

Haklisin cidden, ben corsa d ile opelci oldum:good: . Su an memnunum arabam az yakiyor, gidiside gayet guzel.Astraya gecmeye kalksam dedigim gibi benzinlisi cok yakar ki, yilda hatiri sayilir bir km yapiyorum.Su an zaten 1.3 cdti motor var alacagim astradada ayni motor olucak.Astraya gecme konusunda motor secenekleri dusundurebilir.Bence astra dizelin 1.7 cdti secenegininde devam etmesi lazim.

G ve H kasadan sonra sanki daha ufak tefekmiş gibi geldi. Biraz daha yuvarlak hatlı olmasından sanırım..

dış görünümüne alışırız da asıl benim takıldığım konu yeni motor seçenekleri gelecekmi; yoksa aynı eziyete devammı??

1,6diesel motor olabileceği söyleniyordu yabancı forumlarda, yine TSI vari bir teknolojininde kullanılabileceği hatta bunun fiat Tjet olacabileceğide söyleniyor. VW bu tsi dan çok para kazandı, böyle giderse daha da kazanacak. passata bile 1,4 122hp tsi koydular. 100 km/h sabit hızı 2200 devirde zorlanmadan yapan ve bu esnada da sadece 4,3Lt benzin yakan bir motor teknolojisi opelde de olmalı.

fiat brawaya benzıor reklamlardakı gıbı stoplar fln ama nede olsa altında canawar gıbı opel ımzalı motor u war :D

zayıf gibi geldi bana...

biraz daha iri olabilirdi bence...

ama daha bişey belli değil...

herkes birşeye benzetecek doğal olarak. tüm modellerde benzer yerler var çünkü. bunlar benim için önemli değil. güvenlik ve konfor açısından test sürüşü bile yapmaya gerek görmem. opele güvenirim ama olay motor. opel artık farklı motor seçenekleri sunmalı. ekonomi istiyorsan al sana 1.2 yada çok biniyorsan al sana 1.3 dizel dememeli. 1.4 95 bg, 1.4 125 bg, 1.6 180 bg. dizellerde de şu şu seçenekler var diyemiyor hala.

herkes birşeye benzetecek doğal olarak. tüm modellerde benzer yerler var çünkü. bunlar benim için önemli değil. güvenlik ve konfor açısından test sürüşü bile yapmaya gerek görmem. opele güvenirim ama olay motor. opel artık farklı motor seçenekleri sunmalı. ekonomi istiyorsan al sana 1.2 yada çok biniyorsan al sana 1.3 dizel dememeli. 1.4 95 bg, 1.4 125 bg, 1.6 180 bg. dizellerde de şu şu seçenekler var diyemiyor hala.

motor olayı gerçekten çok acı Almanya da 6 farklı güçte dizel motor ve 5 farklı güçte benzinli motor seçeneğini 5 kapılı HB modelinde sunmasına rağmen Türkiye de sadece 1.3 ve 1.6 diye 2 tane motor seçeneği var bu araba bu hallerde bile bu kadar çok satılıyorsa gerçekten mükemmel bi araba

suan pıyasadakı yenı astra gelmıs gecmıs en ıyı tasarım harıkasıdır ne yapsalar onun kadar guzel olamaz ben uzuldum sahsen cok kotu olmus kısılıksız olmus yazık olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri