İşte Yeni Astra!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hah işte araba budur yahu.. daha oturaklı daha kalıplı daha kaslı daha agresif..

yalnız kapılara da işçilik şart..hava kanalı yada hiç olmadı çıta.

bunlara ne demeli peki ?????????

new+astra.jpg

Bu güncel astra'nın prototip haliydi zaten.güncel olmadan önce sunulan hali...bunun üstündeki ise yeni astra olarak düşünülen model...

yenı astra bu usttekı fotolarsa guzel olmus gtc daha guzel olmus bmw 1 serısını cok andırıo

Yeni fotograflar geldi...

2539929869_b97f93b083_o.jpg

2540989754_ac15db21b9_o.jpg

Buradan anlayabildiğim kadarıyla motor sıcaklığı göstergesi olması gereken yere geri dönüyor, Zafiranın iç dizaynını astraya da uyarlamışlar.
Bir de lütfetmişler ortaya bir bardaklık yer ilave etmişler galiba, cep telefonuna yer gene yok .

----

2540750824_a497f78c64_o.jpg

Bixenon farlarda ise artık H7 halogen ampul yok,
ben o ekstra H7 ampülü seviyordum halbuki en kör insan bile selektör yapınca görebiliyordu.

Son düzenleme:
içi küçük gibi geldi bana...
ayrıca GALERİCİ ve Celaleddin in verdiği son fotolar gerçek değil.

Son düzenleme:
yeni astra da insignia tasarım felsefesi devam edior, ön farlar ve tampon çizgileri ile kapı eşik çizgisi yine yukarıya kayıyor. daha kaslı ve atik bir tasarım var, insigniada verilen önkapıdan başlayıp yay alarak eşiğe paralel ilerleyen kavisler mevcut, zaten aynı çizgileri yeni meriva ve agila da sergileyen Opel kendi tasarım anlayışı ile rakiplerinin başını iyice yakacağa benziyor :)

Cep telefonu için ben yeler buldum :)

Vites kolunun önü ve radyo cd'nin hemen üstünde ufak 2 tane yer var, birisi yol bilgisayarı ekranı olsa, diğeri göz olacaktır.. Oralar gayet güzel "cep telefonluk"..

Benim asıl canımı sıkan konu ise ışıklandırma. İlk resme dikkatli bakın, göstergelerin ortasındaki yer kırmızı ışıklandırılmış, tıpkı Golf'teki gibi. Gene ikinci resimde orta konsolun en üstündeki ekranımsı şey kırmızı gibi.. Ben Opel sarımı isterim.. Opelin sarı göstergeleri alamet-i farikasıdır.

Orta konsolda bardaklık gibi görünen yer, küllük.

Bu arada el frenini gören var mı? :)

elektronik park freni olayından astrada nasibini almış düğme küllüğün yanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri