İşte Yeni Astra!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
logosu farklı gibi geldi neden olduğunu anlamadım. ama fena durmuyor araç. opel sonuçta

logosu vauxhall ama o da opel neticede; sadece ticari isim farkı..

tsi gibi tjet gibi motorlarda olmalııı... vw işi iyice abartıp poloyada 1,2cc tsi 110hp koymaya başlayacakmış.

Hal böyleyken opel de geriden gelmemeli; gerçi sedan astrayı bile neden sonra akıl edenler, bunu kaç sene sonra farkederler allah bllir..

Bu arada yeni meriva consept bu astradan fazlasıyla güzel ve alımlı..

logosu farklı gibi geldi neden olduğunu anlamadım. ama fena durmuyor araç. opel sonuçta

İngiliz üretimi olduğu için , direksiyon da sağda zaten.
Bir markanın tüm modellerinin aynı tipe benzemesini ben sevmiyorum, bu işi fransızlar başlattı almanlarada çok makbul birşeymiş gibi üstüne atladılar, otomobil deyince biraz ruhu biraz da karekteri olmalı.

güzele benziyor

suan pıyasadakı yenı astra gelmıs gecmıs en ıyı tasarım harıkasıdır ne yapsalar onun kadar guzel olamaz ben uzuldum sahsen cok kotu olmus kısılıksız olmus yazık olmus

sana katılıyorum...

Gerçi daha üzerinde çalışılacak ama ne olacak bakalım..

Astra cidden a3 hariç kendi segmentinde en yakışıklı araba bence....Kendi arabam olduğu için demiyorum eski arbamı sattıktan sonra başka markalarıda düşündüm ama içimdeki opel aşkı izin vermedi:)

sana katılıyorum...

Gerçi daha üzerinde çalışılacak ama ne olacak bakalım..

Astra cidden a3 hariç kendi segmentinde en yakışıklı araba bence....Kendi arabam olduğu için demiyorum eski arbamı sattıktan sonra başka markalarıda düşündüm ama içimdeki opel aşkı izin vermedi:)

ben a3 leri daha başarılı bulmuyorum a3 ve astra sadece ve sadece dış görünüşleri ve iç panelleri olarak karşılaştırılırsa yapma allah askına goz var nızam var a3 gayet duz cızgılere sahıp ve kesınlıkle astradakı estetıge sahıp degıl kendı arabam dıye soylemıorum cunku a3 alabılıcek konumdayken astrayı tercıh ettım cunku 80 km den fazla hız yapmadıgım ıcın performans benım ıcın hıc onemlı degıldı bende senın gıbı dusunuyodum astranın tek rakıbı a3 ama sadece tasarım olarak astra a3 u yer tabı zevkler renkler farklıdır ama astram var dıye soylemıyorum astrama asıgım :p :p :p

a3 isim yapmış adı var ama herkes yanılıyor koskoca euro-ncap testlerinde bile astra a3 ü solda bırakmış a3 4 yıldız alırken astra 5 yıldız almış buradan bakabılırsın http://www.aracforum.com/viewtopic.php?t=1646&highlight=crash o yuzden dıyıcegım o altındakı araba kesınlıkle a3 ten daha guzel ve guvenlı :good:

Son düzenleme:
bu yeni astra degil saab in yeni modeli bilginiz olsun

eminmisin bu olmadığına ve inşallah senin resmini paylaştığın araçtır yeni astra..

çünkü o kırmızıyı birşeye benzetemedim ben.

bunlara ne demeli peki ?????????

astra2009gl8.jpg

new+astra.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri