İyiki Almışım Astra J'mi Helal Olsun-İşte bu bee Topiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan türk_187
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İyiki Almışım Astra J'mi Helal Olsun-İşte bu bee Topiği

Pazar günü hanımla pikniğe gittik, çektim arabayı şöyle masamın yanına gözüm gönlüm açılsın diye. Sonra mekan kalabalıklaştı gitgide ama benim güzel Astra'm ortamdaki en kalite araba olmayı sürdürdü. Hatta o kadar güzel görünüyordu ki arkalardan bir Hyundai Accent gaza geldi patilerle falan kalktı hemen karşıdaki dönüşte de yanlayarak dönmeye çalışırken yol dışına çıktı salatalık. Yani araba durduğu yerden bile milleti gaza getiriyor, kapışsak takla atacaktı herhalde. Çok kötüyüm çok, bu arabayı sokakta kullanıp milleti kudurtuyorum. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Pazar günü hanımla pikniğe gittik, çektim arabayı şöyle masamın yanına gözüm gönlüm açılsın diye. Sonra mekan kalabalıklaştı gitgide ama benim güzel Astra'm ortamdaki en kalite araba olmayı sürdürdü. Hatta o kadar güzel görünüyordu ki arkalardan bir Hyundai Accent gaza geldi patilerle falan kalktı hemen karşıdaki dönüşte de yanlayarak dönmeye çalışırken yol dışına çıktı salatalık. Yani araba durduğu yerden bile milleti gaza getiriyor, kapışsak takla atacaktı herhalde. Çok kötüyüm çok, bu arabayı sokakta kullanıp milleti kudurtuyorum. ((:

:D Zaten babacan bir araba + sürücü olaymış öyle hareketlerde bulunmazmış, kapışmaya değmez.

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=1150.msg62518#msg62518 date=1322575654]

:D Zaten babacan bir araba + sürücü olaymış öyle hareketlerde bulunmazmış, kapışmaya değmez.
[/quote]

Kapışmayı bırak arabanın motoru bile çalışmıyordu, durduğu hali yetti. ((:

sayın gsnpower dikkat ettim de imzanızdaki hoş kadranın altında FUEL ONLY yazıyor  011zaa 011zaa

türk_187 link' Alıntı:
sayın gsnpower dikkat ettim de imzanızdaki hoş kadranın altında FUEL ONLY yazıyor  011zaa 011zaa

Gaza gelerek kullanmayınız. ((:

ayrıca sizin bu kamera ile aracın altını görüntüleme esprisi süperdi... :)

türk_187 link' Alıntı:
ayrıca sizin bu kamera ile aracın altını görüntüleme esprisi süperdi... :)

Sağolun Ümit Bey, valla bir Astra daha bulursam yanıma daha bir ton çılgın fikirlerim var ama tesis yok. ((:

yakın olsak ben size yardımcı olurdum hemde seve bizimde çorbada tuzumuz olurdu ne güzel :D

Sting link' Alıntı:
yakın olsak ben size yardımcı olurdum hemde seve bizimde çorbada tuzumuz olurdu ne güzel :D

Herşey niyet meselesi valla Sn. Sting, bakarsınız denk gelir patlatırız bir belgesel. ((:

İyiki almışım bak; bu saatte Akçay dan kalkıp tur atmaya beni Ayvalık a kadar götürüyor çünkü bağımlılık yapıyor, birgün bile aracımı kullanamazsam günüm gergin geçiyor :)

Yolda da haddini bilmez bir Civic le 308 i yolun sağına saksı yapmışım ki aman aman :D :D

Geri