İyiki Almışım Astra J'mi Helal Olsun-İşte bu bee Topiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan türk_187
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İyiki Almışım Astra J'mi Helal Olsun-İşte bu bee Topiği

drcoach link' Alıntı:
[quote author=frtn link=topic=1150.msg43856#msg43856 date=1313692217]
Bu refakatci ayari ici her seferinde ayni islemi yapmak mi gerekiyor. Aracin kapilarini acmaya basinca otomatik farlar yaniyor arabadan cikarkende yada kapilari kilitlediten sonra 30 sn yansin gibi ayarlanmiyormu. Kapilar kilitlendiginde 30 sn sonra kapat ayari var ama sadece icerdeki isiklar yaniyor ben farlarda yansin istiyorum mesela refekatci islemindeki gibi
Onun için bu ayar açık iken, arabadan inerken kapıyı kapatmadan önce bir kez sellektör yapın
[/quote]

İste keske bu ayar oto olsada her seferinde bu islemi yapmasak b

Valla arabam için helal olsununda ötesinde aslansın, kaplansın demek istiyorum. Yahu arabayla giderken bir haz yumağıyım, tabii sağımdan biri geçmeye çalışınca birden gaz yumağı oluyorum. Dün gece arkadaşla otobanda biraz deneme yaptık, araç içindeki gidişimizle ilgili sesler:

Aaa..
Ooo..
Ohaa..
Anaa..
Yok artık..
H.st..r.. O nasıl dönmek öyle?! şeklindeydi.

Kendime bu seçimimden dolayı 10 üzerinden 20 veriyorum, forumdaki Astra sahiplerinin hepsine de birer 20 ayrıca, zevkli adamlarız vesselam. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Valla arabam için helal olsununda ötesinde aslansın, kaplansın demek istiyorum. Yahu arabayla giderken bir haz yumağıyım, tabii sağımdan biri geçmeye çalışınca birden gaz yumağı oluyorum. Dün gece arkadaşla otobanda biraz deneme yaptık, araç içindeki gidişimizle ilgili sesler:

Aaa..
Ooo..
Ohaa..
Anaa..
Yok artık..
H.st..r.. O nasıl dönmek öyle?! şeklindeydi.

Kendime bu seçimimden dolayı 10 üzerinden 20 veriyorum, forumdaki Astra sahiplerinin hepsine de birer 20 ayrıca, zevkli adamlarız vesselam. ((:

Yeahhh :D

Zevkten 4 köşe olmak bu olsa gerek, aracımı her yıkattığımda tertemiz çarşaflı bir yatak gibi benim için içinde uyuyasım geliyor. yandaki araç çamur sıçratsa evlat acısı gibi içime koyuyor. kızıma yan gözle baktıklarında hırçınlaşıp dalaşmak hoşumuza gidiyor. Astram'da benim gibi sofrasında içmeyi seviyor bol bol rasta_occasion
Allah Astrası olmayanlara sabır versin  steeringwheel special_prayer

Arkadaşlar iletime "Ahhahha hah hah haa" diyerek başlamak istiyorum. Eve gelirken ilk kapışmamı yaptım, 4 şeritli yolda etraf sakin, yaya yok, yol açık, hava şartları uygundu, kırmızı ışıkta durdum. Allah bana bir tane modifiye Honda Civic indirdi zembille sırf ben arabamı deneyeyim diye. Adam birde hazır gaza gelmiş olarak teslim edildi yani, böyle ara gazlar, broomlar wrooomlar gani adamda. Yeşil yandı bende hiç manuele bile almadan bakalım ne yapıyor bu araba dedim bastım kırbacı. Amanın o yandan homur humur bağıran Civic nasıl fena geride kaldı, nasıl ezildi. Nıhahahaha diyerek kestim gazı adam yanımdan saniyede 3 ışık yılı hız ve 5 grosston hırs ile uçarak geçti. Geçmiş olsun. Turbo yazısı net olarak okunmuştur herhalde, üstüne arka silecekten bir led aydınlatması mı yapsam nedir böyle geceler için. ((:

adam biraz kullanma özürlüymüş yada 1.4 falan çünkü 1.6 vtec lerin hepsi yeni kasa i-vtec ler hariç hepsi astra 1.4t den iyi kalkıyor hele birde sizin araç active select

astraowner link' Alıntı:
adam biraz kullanma özürlüymüş yada 1.4 falan çünkü 1.6 vtec lerin hepsi yeni kasa i-vtec ler hariç hepsi astra 1.4t den iyi kalkıyor hele birde sizin araç active select

Valla adamın özür oranı yada motor hacmini bilmiyorum, bayağı ses yapıyordu, kasası eskiydi, nallarımı topladı. Havalı ledleri, böğürtken egzozu falan işe yaramadı, gazı da yetmedi, ben kazandım, nıhahahaha. ((:

hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın

Akselerasyondan kısa bir süre sonra, daha doğrusu Astra nın turbo basıncını hissetmeye başladığınızda hiçbir Civic in yapabileceği birşey kalmıyor ancak bir eski kasa Civic 0 dan 100 km ye kadar Astra nın yarım boy önünde ulaşır.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Akselerasyondan kısa bir süre sonra, daha doğrusu Astra nın turbo basıncını hissetmeye başladığınızda hiçbir Civic in yapabileceği birşey kalmıyor ancak bir eski kasa Civic 0 dan 100 km ye kadar Astra nın yarım boy önünde ulaşır.

Bu benim hezim hezim ezdiğim Civic bir önceki değil ondanda bir önceki kasaydı. Hatchback. Şimdi burdaki yorumlara bakınca anlıyorum ki 1.4 idi demek ki. Çünkü gayet ezilerek, can çekişerek arkada kaldı. Ha motorundan 1.8, egzozundan 3.2 V8 sesi geliyordu ama (led'leride pek şıkırdı) yetmedi. ((:

Geri