İzMiR ADALAND öncesi Ara Sıcak Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sadece karşıyakalılar değil tabiki isteyen herkes gelsin isteriz :)
mekan olarak bostanlı tabiki, adını da bostanlı buluşması olarak yaparıss

Tamamdır umutum iste yeter :) :good:

Ağustos yerine Temmuz'a bakmışım takvimde, 14-16'sı arası İzmir'deyim, 17'si İstanbul'a doğru yola çıkıyorum maalesef. :(
16'sı da zaten hengameyle geçecek, baldızı evlendireceğiz...
14'ü veya 15'i akşamı müsait olanlarla görüşürüz.Benim bildiğim İzmir akşamları uyumaz zaten, parkta çiğdem çıtlar. :)

Bende az önce bakıyorum takvimden Cumartesi gelip Çarşamba dönücek Allah Allah diyorum :) Ben şimdi özelden size cep telefonumu atıyorumsizde bana atarsınız.Geldiğinizde bıkana kadar buluşur buluşur çitleriz.Müslüman adam çiğdemi hızlı yermiş yardırrrr :kop: :kop: :kop: :kop:

eEEe Başka gelen yokmudur yaa?
Bazı arkadaşlar Çeşmeye Adaya uzak diye gelmiyorlar İzmirin merkezinde yaptığımızın burnunuzun dibindeki buluşmayadamı gelmiceksiniz cık cık cık

eEEe Başka gelen yokmudur yaa?
Bazı arkadaşlar Çeşmeye Adaya uzak diye gelmiyorlar İzmirin merkezinde yaptığımızın burnunuzun dibindeki buluşmayadamı gelmiceksiniz cık cık cık

nerde bu ismiirr yaaaww, :yahoo:

Var ya bak ben olucagı soyluyorum belkı bu bulusmaya cok katılım olmıcak sonra mıllet pısman olup tekrar ıstıcek belkı ısımıze yarar esasında adaland de daha kalabalık olur bır kac kaydıragı kapatır kaymak ısteyenlerı haraca baglarız :D

Bu arada listeyi güncelliyeyim iki yeni isimde varlistede konustum gelıcekler :)

1. Çağrı ( + - kaç kişi çağrıcım ?? )
2. umutkaragun ( tuğba&umut)
3.Demet

4.Başar(BaycanBB)
5.Impact feat Batuuuu
6.Yuxcell
7.Venom_35
8. .....???????

3.Demet

4.Başar(BaycanBB)
5.Impact feat Batuuuu
6.Yuxcell
7.Venom_35
8.Burrraki
9.?

EE hadi bi en az 10 u görelim bugun :D

Şaka biyana şuandada güzel ogün sağdan soldan gelen çok olucak bak ben size söyliyim izmir çünkü :)

cagrıyla yine bi forum sitesinde tanıştık çok iyi arkadaşlığımız oldu hatta kardeş gibi olduk.. zamanında cok cok iyi organizasyonlar yaptık çok eğlendik cok arkadas edindik.. inşallah bu sitede de aynı şeyler olucak..
daha bunlar başlangıç izmir grubunun biraz alışması gerekiyor sanki cok iyi organizasyonlar yapıcaz hepbirlikte..

bende geliyorum bi aksilik çıkmazsa:)
3.Demet
4.Başar(BaycanBB)
5.Impact feat Batuuuu
6.Yuxcell
7.Venom_35
8.Burrraki
9.winner
10.?

Geri