izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kredi kartı; tanıdık biri var ordan geçirtirim dedi. Yağmurlu güne denk gelirse erteleriz arkadaşlar 1-2 gün.

bu sobetler bana arabayı aldığım günleri hatırlattı.bu forumda "0 km araç bekleyenler" diye bir topic vardı.araç bekleyen bir birine araçları anlatıyordu.senin araba ne zaman gelecek geldimi yok gemidemi gemideyse gemi nerede hangi gemide diye.daha sonra arabalarını alanlar araçların resimlerini yayınladılar.güzel günlerdi o günler.serdar bey tekrar yaşattınız bana o günleri teşekkürle.o topic sayesinde çok arkadaş tanıdım.hala görüştüklerim var.

Bizler de tanışırız inşallah. Her konuda yardımcı olmalıyız birbirimize. Zaten birbirimize olan güvenimizi, saygımızı yitiren bir toplum haline gelmeye başladık...

benden size tavsiye aracı teslim alırken gün ışıgında eğik bir açıdan bakıp hare kontrolü yapın.

kullandıgı pedlerden biri yün tam bir hare kaynağı
digeri dekor marka yerli uyduruk bir ped zaten parcalanmaya baslamıs fotodan belli

siyah renkli pedi çıkaramadım :(

anlaşabilirseniz sünger pedin iyisini kullanmasını sağlayın

benden size tavsiye aracı teslim alırken gün ışıgında eğik bir açıdan bakıp hare kontrolü yapın.

kullandıgı pedlerden biri yün tam bir hare kaynağı
digeri dekor marka yerli uyduruk bir ped zaten parcalanmaya baslamıs fotodan belli

siyah renkli pedi çıkaramadım :(

anlaşabilirseniz sünger pedin iyisini kullanmasını sağlayın
arkadaşım hare konrol derken neyi kast ediyorsunuz.ayrıca pasta cilayı yapacak arkadaşı tanıyormusun.herkesi aynı şeyi yapacağı ne malum.:( ayrıca uyarıların için sağol.

hare derken ışıkta görünen dairesel çizikleri kastediyorum.

yapacak kişiyi tanımıyorum.

türkiyedeki bu işi yapanların %80 inin aracları harelerle donatıp gönderdigini ama kullananların bunu farketmedigini biliyorum

arac parlamasına parlıyor hoş duruyor ama bi güneşte bakın dairesel hologram tarzı bişey görünüyormu?

herkese napcagını bilmem ama umarım bu işi yapan geriye kalan %20 lik dilimdedir ve aracınızda hareler olmaz.

Dostum keşke burda olsaydın da sen de görüşseydin bu adamla. Açık konuşmak gerekirse ben bu işten pek anlamam. Ama Murat Tezcan arkadaşımla tanıştık zaten o çekti fotoları. Murat tabiri caizse tam temizlik tutkunu:) Bagajının da fotoğrafını yollasaydı keşke:) Araç temizliğiyle ilgili herşey:) peluş fırçasına varana kadar. Şunu da belirtmekte fayda var ki; ( Ne kadar anlamasak da mühendislik eğitimi aldık araba parlatmadık ama elmas pastayla metal numunelerini parlatma yaptık ve çizikleri 100x-1000x arasında optik metal mikroskoplarında inceledik. Pasta çizikleri çıkarmayınca gözüküyor mikroskop altında.) Adam zaten biz ordayken kendisi söyledi O yün şeklinde olan disk çok aşırı çizik olanlar için diye belirtti. Diğer sünger olana gelince onun tanesi 3-5 lira. O kadar titizsem alırım gitmeden önce, adam onu kullanır sonrada ona hediye ederim:) veya biraz sert durur yenisini aldırırım.

Geri