birde kredi kartını soracaktım.sorabldinizmi?arkadaşlar gideceğimiz gün yağmurlu olursa nasıl olacak.bu arkadaşın kapalı yeri varmı?inşallah bir problem yaratmaz.nasip olursa ilk önce ben yaptıracağım.hadi hayırlısı diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birde kredi kartını soracaktım.sorabldinizmi?arkadaşlar gideceğimiz gün yağmurlu olursa nasıl olacak.bu arkadaşın kapalı yeri varmı?inşallah bir problem yaratmaz.nasip olursa ilk önce ben yaptıracağım.hadi hayırlısı diyelim.
teşekkür ederim serdar bey valla büyük sevaba girdiniz.bu arada inşallah yaptıracak olan arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur.Kredi kartı; tanıdık biri var ordan geçirtirim dedi. Yağmurlu güne denk gelirse erteleriz arkadaşlar 1-2 gün.
inşallah tanışırız.pasta cila işi buna vesile oldu.Bizler de tanışırız inşallah. Her konuda yardımcı olmalıyız birbirimize. Zaten birbirimize olan güvenimizi, saygımızı yitiren bir toplum haline gelmeye başladık...
arkadaşım hare konrol derken neyi kast ediyorsunuz.ayrıca pasta cilayı yapacak arkadaşı tanıyormusun.herkesi aynı şeyi yapacağı ne malum. ayrıca uyarıların için sağol.benden size tavsiye aracı teslim alırken gün ışıgında eğik bir açıdan bakıp hare kontrolü yapın.
kullandıgı pedlerden biri yün tam bir hare kaynağı
digeri dekor marka yerli uyduruk bir ped zaten parcalanmaya baslamıs fotodan belli
siyah renkli pedi çıkaramadım
anlaşabilirseniz sünger pedin iyisini kullanmasını sağlayın