izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serdar arkadaşımızla birlikte pasta cila yapacak arkadaşın yanında buluştuk. Malzemeleri görmek istediğimi söyleyip muhabbete girdik. Aldığım izlenim arkadaşın işi bildiği yönünde. Önce aracı kağıt bant ile maskeleyeceğini sonra ise yukarıdaki 3M ürünleri ve birde resimde olmayan magurias ın ürünüyle araçlarımıza pasta+cila+koruma yapacağını söyledi. Soldan sağa doğru siyah kutular ise kalın pasta - ince pastalar - içi mavi olan şeffaf ise cila - birde resimde olmayan koruma olacakmış. Mavi kutu araçlarımızda olan siyah plastik aksamın parlatılmasında kullanılacak olan malzeme. Motor temizlik ve koruma konusunda da tatmin edici açıklamalar yaptı. İsteyen akadaşlar uğrayıp hem malzemeleri görüp hemde kendileri de ayrıntılı bilgi isteyebilir.

Malzemeler güzel peki meguiars ın ürünü hangisi yanı burada yok tabıde mesela swilx mi yada pasta mı yada nxt mı?

Esasında kil de uygulayabilse çok güzel olurda.

Boya korumayı meguiars atacağım dedi ama hangi ürünü olduğunu tam bilmiyorum. İstediğinizx bir modeli varsa söyleriz onu alır:)

Kredi kartı geçip geçmediğini bilmiyorum. Sorarım yarın. Ama benzinlikten geçirtir sanıyorum. Cumartesiye geleceğiniz kesin galiba.
evet serdar ben haftaya cumartersi gidebilirim.benim için randevu alabilirsiniz.peki organizasyon nasıl olacak siz isimmi bildireceksiniz yoksa plakamı bence plaka daha mantıklı ne dersiniz.

evet serdar ben haftaya cumartersi gidebilirim.benim için randevu alabilirsiniz.peki organizasyon nasıl olacak siz isimmi bildireceksiniz yoksa plakamı bence plaka daha mantıklı ne dersiniz.

Hiç farketmez o. Benim ev çok yakın buraya. hergün önünden geçiyorumö işe gelip giderken. Adama haber veririm 1 gün önceden olur. Bir de tel numaranızı pm atarasanız bi aksilik durumunda haberleşelim.

merhaba arkadaşlar. bende yaptırmak istiyorum. ama işlerimin yoğunluğundan bu sıra başımı kaşıyacak vaktim yok. o yüzden ben de haziran ayı başında yaptırmak istiyorum mümkün olurmu sizce serdar bey.

Talepler artıyor valla. Neden olmasın arkadaşım. Herhalde zaman ilerleyince fiyat yükseltmez. Konuşuruz ama hepimize yapsın aynı tarifeyi

Şimdi listeyi tekrar güncelleyelim istedim.

1) Serdar GÜLER ( 22.05.2010 tarihli muayeneden sonra:)))
2) Savaş MIHÇI ( 18.05.2010 salı )
3) Salih ŞAYAN
4) Süleyman KARABULUT (22.05.2010 cumartesi randevulu)
5) Samet YOLDAŞ
6) Murat TEZCAN
7) Çağrı ÖCAL
8) Hakan YİĞCİ

Arkadaşlar biraz daha detay verelim.

Pasta cila paketine dahil olan işler:

Pasta + cila+ boya koruma + motor temizliği ve koruması+ Jant temizliği + aracın dışındaki plastik aksam temizliği

İç Detaylı temizlik:

Kapı+Tavan+Taban+Koltuk+Göğüslük temizliği

Randevu tarihlerini de yazalım.

Son düzenleme:
evet arkadaşlar güzel bir organizasyon serdar beye teşekkür ederiz.opelim nettin bence en güzel tarafıda yardımlaşma ve birbirine sahip çıkma.herkesi bekliyoruz.

Eşim hafta içi okula gittiği için cumartesiyi tercih ederim ama sıkıntı yaratacak bir durum olursa hafta içi de olabilir. Sabah onu Buca'ya okula bırakır ondan sonra Bornova'ya gelirim.

Geri