izmir de opelim.net üyelerine özel pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet arkadaşlar güzel bir organizasyon serdar beye teşekkür ederiz.opelim nettin bence en güzel tarafıda yardımlaşma ve birbirine sahip çıkma.herkesi bekliyoruz.

Önemli değil arkadaşım. zaten gaz almak için sık sık uğruyorum. günlük yolumun da üzeri zaten. Yardımlaşmak her zaman iyidir.

Eşim hafta içi okula gittiği için cumartesiyi tercih ederim ama sıkıntı yaratacak bir durum olursa hafta içi de olabilir. Sabah onu Buca'ya okula bırakır ondan sonra Bornova'ya gelirim.

Haftaiçi daha rahat olur bence de Savaş Abi. >Çünkü haftasonu yıkamacılar haftasonu çok kalabalık oluyor. Ben de eşimde 1 günlüğüne alabilirsem arabasını bırakmayı düşünüyorum ama bu hafta bir de vize olayı var:(

Haftaiçi daha rahat olur bence de Savaş Abi. >Çünkü haftasonu yıkamacılar haftasonu çok kalabalık oluyor. Ben de eşimde 1 günlüğüne alabilirsem arabasını bırakmayı düşünüyorum ama bu hafta bir de vize olayı var:(
Kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, o zaman eşimi okula bıraktıktan sonra hafta içi bir gün olabilir.

Tamamdır Savaş Abi sen gününü seç. >Listeye işleyelim. Yıkamacın bir ricası en az 1 gün önce haber verin bende gerekli hazırlıklarımı yapayım diyor.

arkadaşlar eğer sıkıntı yaratacaksa bende hafta içi götürebilirim.örneğin salı günü olabilir.abim zaten adliye sarayının yandaki posta işlemede çalışıyor.o bırakabilir.akşamda alır.

arkadaşlar eğer sıkıntı yaratacaksa bende hafta içi götürebilirim.örneğin salı günü olabilir.abim zaten adliye sarayının yandaki posta işlemede çalışıyor.o bırakabilir.akşamda alır.

Fikir jimlastiği yapıyoruz sadece. Konuşurum ben yıkamacıyla. Cumartesi özenemiceksen haftaiçi gelelim derim bakalım ne diyecek? Şimdi dışarı çıkıyorum. Yanından geçeceğim. Konuşup haber veririrm size. Sormak istediğiniz başka birşey varsa yazın onları da sorayım. K.kartı aklımda.

Fikir jimlastiği yapıyoruz sadece. Konuşurum ben yıkamacıyla. Cumartesi özenemiceksen haftaiçi gelelim derim bakalım ne diyecek? Şimdi dışarı çıkıyorum. Yanından geçeceğim. Konuşup haber veririrm size. Sormak istediğiniz başka birşey varsa yazın onları da sorayım. K.kartı aklımda.
teşekkürler.olay gelsin.

Tamamdır Savaş Abi sen gününü seç. >Listeye işleyelim. Yıkamacın bir ricası en az 1 gün önce haber verin bende gerekli hazırlıklarımı yapayım diyor.
Salı olabilir. (dersi sabah 10 başlıyormuş, öğleden sonra atölye dersi olduğu için bitiş saat önemli değilmiş)

Listeye nasıl devam ederim onu bulamadım? Düzelt deyince msj aynı yerde kalıyor. Düzeltip eklentileri yapıp sona taşımam lazım:)

1) Serdar GÜLER ( 22.05.2010 tarihli muayeneden sonra:)))
2) Savaş MIHÇI ( 18.05.2010 salı )
3) Salih ŞAYAN
4) Süleyman KARABULUT (22.05.2010 cumartesi randevulu)
5) Samet YOLDAŞ
6) Murat TEZCAN
7) Çağrı ÖCAL
8) Hakan YİĞCİ

En klasik metodu kullan; kopyala-yapıştır

Geri