henüz yorum gelmemiş
o zaman geceyi geniş olarak özetleyeyim...
ilk olarak organizasyonun ilk ayağı olan Bornova EgePark Go-Kart ekibine çok teşekkür ediyoruz. bizleri güzel ağırladılar.
gelelim yarış öncesine,
kura çekimi ile grupları belirledik ve gruplar kendi içinde antreman + sıralama turu için pitten çıktı, fotoğraflarda da görüleceği üzere çağrı 2. kez sıralama turuna çıkmak zorunda kaldı çünkü kronometre çalışmamıştı
ve bunu büyük bir avantaja çevirmeyi bilerek sıralamada 1 salise farkla da Bekir'in önüne geçerek startta 2 basamak önde çıkacaktı.
kalkışta anlık geç kalkmamdan dolayı çağrı ilk viraj içine girmeye çabaladı ancak çizgimi bozmayarak geçişi kapattım ve yarışın en keskin ve frenlemeli virajına güzel girdim, bu gerçekten da yarışın dönüm noktası oldu... devamı geldi zaten,
Önde olmanın stresini bir kaç viraj sonra aranın açılması ile atarak yaklaşık 8-10 tur sonra Uğur'u yakaladım bile
hemen önünde Çağrı vardı ve iyi kapışıyorlardı
virajda yaptıkları hatadan yararlanmayı bildim, 2-3 viraj sonrasında ise bekir önümdeydi artık...
Biraz kapıştık, önce geçtim, kurallar gereği mavi bayrak uygulamasını konuşmadığımızdan olsa gerek ben önünde biraz hızını keseyim ki çağrı ile uğur yetişsin diye düşündüm, ama bekir beni geçti.. bir iki viraj kapıştıktan sonra nihayet bekir i de tekrar geçebildim,
Bu arada arkada çağrı ve uğur un didişmesini izledik hepimiz, ve neticede uğur pes ederek bitime 3 tur kala pite girerek yarışı bıraktı,
iyi konsantrasyon ve didişmenin olmamasının avantajı ile yine çağrıya yaklaştım ve hemen önünde bekir vardı artık... uğur dan kurtulan çağrı bekir'i yakalamıştı
ve kapışma çok zevkliydi son turlarda 3 ümüzün arasında.. ve finish'e 2 viraj kala yaptıkları hata ile 2. turu yediler malesef
.. ve damalı bayrağı gördüm
centilmence bir yarıştı, elbette ufak sürtüşmeler vardı ama olması gerektiği gibiydi,
tebrikleri alırken ilk grup pitteydi artık... yarışa 2nci sırada başlayan sinan ilk viraja başarılı giriyordu ve liderliğe oturuyordu,
hemen farkı 5 metre kadar açan ve çizgiyi yakalayan sinan arayı açmaya devam ederek 3 tur sonrasında aradaki yaklaşık 8sn lik farkı koruyarak yarış boyunca devam ediyordu..,
rakipleri yakalama ve tur bindirme gayreti içinde olmayan Sinan, gayet rahat bir birincilik elde ediyordu. Arkadaki 3 lü ise son tura kadar çekişme içindeydi, Soner'in gayretleri yetersiz kalıyor ve 3.lüğe yükselemiyordu...
organizasyonun diğer takımı ise henüz piste çıkamadılar, en kısa zamanda ilk yarış olan Bornova EgePark'ta yarışacaklar ve keyifli olacağına eminiz, haydi beyler 2. ayak için sizleri bekliyoruz..
yarış sonrası ise bir başka keyif vardı, turnuvanın ilk ayağı olması ve bunun büyük heyecanı ile 2.yarış konuşmalarını atlatıp
PES kapışmasına gidiyorduk küçükparka...
çağrı-bekir / uğur-soner-umut karşılaşmasında 3lü olarak ilk maçı farklı kazanıyorduk, ( 6-1 miydi bu arada? )
tabi "kim kaç numara" "nerdeyim" "nerdesin lan" "ofsayttan çık abi" "pas ver" vs vs epey diyaloglu geçen ilk maç sonrası çağrı ve soner transfer alışverişi ile rövanşa çıkıyorduk
7-4 önde götürdüğümüz karşılaşmada 8 kişi kalmamız ile defansın çökmesi son 10 dk ya 7-7 ile girmemize neden oluyordu, ve gollerin devamı geliyor maç 8-10 bitiyordu...
güzel bir geceydi, yine 3te yatabildik
ama bu sabah kalkmayı başardım....