İzmir Opelim Go kart Turnuvası - Yaz Sezonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaparız ama 4 kişi yaklaşık 30 tur attık bir yarışta dünkü pistte.Anca yarışmayan gruptan birisi kronometre tutan elemanın yanında durup bütün yarış boyunca her turu yazıcak.Alelacele olsun sorun değil sonra temize çekeriz.Güzel düşünce ama çok uğraştırır.Ben fotoğraf çekiyorum valla :D Birisi öne çıkar ben zamanları yazarım derse neden olmasın :D

1 grup yarışırken diğeri kenarda zaten, herkes birini takip edecek o kadar..:) bence yapalım abi bunu da...

bu arada dememıssınız cagrının darbelerıne dayanamadım we yarısı yarıda kestım... dewam etseydım ya ben yada cagrı kardesım hastanelık olcaktı hırs olduk ıyıce çunku..ama eglencelıydı tum gun..
1 haftadır umutun bekarlıgından yararlandım hergun beraberdık..artık yakın yerlerde oturuyoruz eglencelı oluyor...

bu arada dememıssınız cagrının darbelerıne dayanamadım we yarısı yarıda kestım... dewam etseydım ya ben yada cagrı kardesım hastanelık olcaktı hırs olduk ıyıce çunku..ama eglencelıydı tum gun..
1 haftadır umutun bekarlıgından yararlandım hergun beraberdık..artık yakın yerlerde oturuyoruz eglencelı oluyor...

Olm öyle bı dunyaaaa yok :D Tehlıkelı adamım ben bılıosun uludagda attıgım 8 spini :D Hırsımın gazabından korusun Allah' ım sizleri :kop::kop:

merhaba cagri gene bu son dersimin sinavina calisayim derken forumu unuttutm gitti neyseki yarin bitiyor artik bu cile. malsef hepsine katilamam ama birine katilamk isterim tabiki sizin icinde uygunsa ? bir sonraki etap nasil olcak nerde olcak ? yaziormyudu yukarida :D

yazıyor Murat'cım :) ancak yarış kategorisinde artık alamayız gruplar belirlendi,
şöyle olabilir, 4 lü bir grup daha kurulabilirse katılımlar ile tüm kurallar geçerli olarak yaz sezonu go-kart ligine dahil olabilirler sanıyorum :)

hehe buna üzüldüm isde :D ama olsun sizleri bi görmüs olurum :D olmadi bi 4 lü grup daha kuralim :P su tarihlere bi bakayim da ne zamanmis diye :D

Tekrar hareketlendırelım mı ortamı ;)

Geri