Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün go kart yaz sezonu turnuvasının 2. ayağı olan Forum Bornovada toplandık...
biraz sohbet sonrası yarışacak grupları belirlemek üzere yine kura çekimimiz oldu...
işte gruplar... ve sıralama turu sonuçları...
bu arada forum bornova pistinde mutlunun aracında gaz yememe problemi bariz şekilde farkediliyordu.. derken sanırım Sinan Ali'ye viraj içinde iyi bir vuruş yaptı... Ali'nin aracın arka tampon bağlantılarının kopması ile ve de biraz bel ağrısı... Ali pite yöneldi ve yarışı bıraktı
akabinde araçlarında eşdeğer olmamasından ve 1 aracın yarışacak durumda olmamasından dolayı 2. ve 3. grupların yarışlarının KSK yılanoğlu pistinde yapılması kararını aldık...
ve işte 1.grup forum bornova - 2 ve 3.grup KSK pistinde sıralama turları sonuçları...
1.grup sıralama turu zamanları ( forum )
1 Ali......... 22.00
2 Dağsu.... 23.08
3 Sinan..... 23.66
4 Mutlu..... 24.57
Günün özeti,anlayamadıgım bı sebepten bendekı arac malesef gitmiyordu umutun aracının barız ustunlugu vardı herkes gördü sanırım ugurun arabanında lastıklerı pek ıyı degılmıs tahmınımce yanlaya yanlaya bir hal oldu garıbım
İkinci grupta Bekirle Selimin süper kapışması olaya renk kattı,ilk grup ne oldu ne bitti vallahi anlamadık ya
Tabiki bahanelerın arkasına sıgınmak gereksiz sonucta bir turnuva bence cokta guzel gıdıyoruz emınım 3. ayak dahada keyıflı olucak...
Ali kardeşime çok geçmiş olsun ben yarışın adrenalininden fark etmedim bile kaza yaptığını. Aracım umut'unda dediği gibi malesef gaz yemedi. Son turda iyi açıldı ve Dağsuyu geçtim ve 2nci tamamladım.
Karayılan ise hakikaten eğlendiğim dakikalardı. Umut'un üstünlüğü bariz belliydi. Tur bindirmesine ise diyecek hiçbirşey yok. Uğur'un aracı ise istemsiz olarak yanlıyordu zaten
Son yarışta ise kalabalık olmasından dolayı ve bekir gerçekten iyi ataklarıyla zevkli bir maç izledik.
Herkeze katıldığı ve bu güzel günü organize ettiği için tşk ederim.