Ben de size 2.sanayide Ali kaya opeli tavsiye ederim.Canip usta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
22.05.2012 aynı konuya mesaj atmışım hala aynı ustaya gidiyorum ve aracı aldığımdan bberi 210bin km oldu. Sadece benim aracımı değil babamın çift kabin kamyonetlerini(2010ford ranger sonrada 2012 L200) de hep onda bakım yaptırdımSanırım 3. Sanayideydi Umut oto var adam bayağı bilgili ve ilgili birisiydi , koskoca sanayide herkes motor atılacak derken adam katalizörün dağıldığını arabanın sesinden anlamıştı Allah razı olsun en az 3.000TL den ve şerefsizlerin elinden kurtarmıştı beni
22.05.2012 aynı konuya mesaj atmışım hala aynı ustaya gidiyorum ve aracı aldığımdan bberi 210bin km oldu. Sadece benim aracımı değil babamın çift kabin kamyonetlerini(2010ford ranger sonrada 2012 L200) de hep onda bakım yaptırdım
Herkes memnun olduğu servisi tavsiye etmiş.Ben de size 2. sanayide Alkaya opeli ve Canip ustayı şiddetle tavsiye ederim.Aracım garantideyken egeme götürüyordum.O zamanlar kendisini orada görmüştüm.İşini iyi bilen dürüst bir esnaftır.
Forumda önerilen usta ve servisler şöyle;
Ege Özüm
Best Opel
Alkaya
Ergöçen
Sizin bu mesajınızdan sonra bende Canip Usta'ya götüreceğim aracımı. EGEM'de çalışması iyice içimi rahatlattı açıkçası. Forumda tanıdık referans ile gidebilir miyim?
Yanlış anlamadıysam Canip Usta 2 nci sanayide, sokağın en sonunda dükkanı olan ustaydı. Orayı eşimin otomatik vitesli aracını götürdüm, ben bundan anlamıyorum diye başka bir ustaya yönlendirdi. En azından, bazı ustalar gibi çok bilmişlik yapmayıp dürüstçe hareket etmesi hoşuma gitti.