Sn. GNSpower,
Yolculuğunuz sağsalim tamamladığınıza sevindim.Ben de bugün Gerçek oto servis ziyaretimi tamamladıktan sonra yarın sabah izmit'e dönüyorum.
Arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine dolmuş ve otobüslere fazla yaklaşmadım, fakat onlar bana sağdan soldan yaklaşınca hafif frene basıp geçmelerini bekliedim.
Cumartesi buluşmaya gelmek istiyordum, fakat önceki iki günün verdiği yorgunluk ve İstanbul havasının çarpması sebebiyle yorgan yastık yatınca akşama anca kendime gelebildim.
Yazdıklarınızdan anlıyorum ki çok şey kaçırmışım.
Fakat şu dikkatimi çekti, forumda yağmurlu yollarda hız sabitleyicisinin kullanılmasının tavsiye edilmediği paylaşılmıştı.Buna rağmen belirttiğiniz risk durumunda sistemin devreye girerek tüm düzeltici önlemleri alması Opel mühendislerinin sahiden buna kafa patlattıklarını gösteriyor, aynı anda cc devreden çıkıyor, tc devreye giriyor, eğer araç burnunu başka yöne çevirme eğilimi gösterseydi ESP de devreye girebilirdi.
Bugün Zeki usta ile sohbet sırasında otomobillerde kullanılan bağımsız süspansiyon parçalarının Türkiye şartlarında fazla dayanmadığını ve arabasını sağ tarafını hergün kaldırıma çıkararak park eden bir aracın salıncak kollarının bile şekil değiştirdiğini söyledi.Sahiden Türkiye için araba yapılacaksa bunun Türk mühendisler tarafından yapılması lazım.